Merhaba,
Hackintosh uyumlu bir sistem toplamak istiyorum.
Bütçem: 10.000 TL
Kullanım amaçlarım: Grafik Tasarım, 3D tasarım, Müzik prodüksiyon.
Sık kullanacağım uygulamalar: Logic Pro X, Photoshop, Premiere Pro, Blender
İşlemci ve anakart tercihi konusunda olabildiğince güncel olma taraftarıyım. Özellikle tek çekirdek performansı benim açımdan önemli. Eğer Mantıklı bir tercih ise dahili grafik birimi olan bir CPU alabilirim.
En çok merak ettiğim 2 soruyu da aynı konu içerisinde sormak istiyorum.
1- Güncelleme aldıkça sistemimin kararlılığı bozulur mu? Kurulumdan sonra Güncelleme yapılabiliyor mu?
2- Kurmak istediğim sistemin bütçesi M1 Mac Mini ile aynı. Dolayısı ile Windows 11'i denklemden çıkardığımızda doğrudan native bir Apple ürünü alabiliyorum. Sizce kurmayı amaçladığım Hackintosh sistem 8GB RAM'e sahip bir Mac Mini'den daha performanslı olur mu?
Yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
@yusufklncc
Hackintosh uyumlu bir sistem toplamak istiyorum.
Bütçem: 10.000 TL
Kullanım amaçlarım: Grafik Tasarım, 3D tasarım, Müzik prodüksiyon.
Sık kullanacağım uygulamalar: Logic Pro X, Photoshop, Premiere Pro, Blender
İşlemci ve anakart tercihi konusunda olabildiğince güncel olma taraftarıyım. Özellikle tek çekirdek performansı benim açımdan önemli. Eğer Mantıklı bir tercih ise dahili grafik birimi olan bir CPU alabilirim.
En çok merak ettiğim 2 soruyu da aynı konu içerisinde sormak istiyorum.
1- Güncelleme aldıkça sistemimin kararlılığı bozulur mu? Kurulumdan sonra Güncelleme yapılabiliyor mu?
2- Kurmak istediğim sistemin bütçesi M1 Mac Mini ile aynı. Dolayısı ile Windows 11'i denklemden çıkardığımızda doğrudan native bir Apple ürünü alabiliyorum. Sizce kurmayı amaçladığım Hackintosh sistem 8GB RAM'e sahip bir Mac Mini'den daha performanslı olur mu?
Yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
@yusufklncc