Sidecar olayının kart ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir çok kaynakta çalıştığını doğrulayanlar var. Hiçbir modlama yapamdan çalıştırmışlar.Sorunun wifi kartından mı yoksa kullandığın yazılımdan mı olduğunu anlamak için kablolu şekilde de denemeni tavsiye ederim eğer orda da siyah ekran alırsan yazılımsal bir sorun yaşadığını anlamış olacağız.
osxinfo.net
2. sorunun cevabını bulmuşsun ama bilmeyenler yada izlemeyenler için paylaşmak istiyorum.
İşaretli tiki kapatıyoruz. Bilgisayar uyku moduna geçince kartı da uykuya geçiriyor ve uykudan çıkınca kart bir süre internete bağlanamıyor. O yüzden kartı hep aktif tutmak faydalı olacaktır.
Sidecar Aktif Etmek - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, Catalina kurulumunu dün gerçekleştirdim çok şükür :) SMBIOS 2017 MacBook Pro, Bluetooth çalışıyor. Wifi Çalışıyor. handoff çalışmıyor. airplay cihaz desteklemiyor. Ancak Apple TV(Apple TV yok) ile denemedim belki de çalışıyor. FaceTime ve iMessage...
2. sorunun cevabını bulmuşsun ama bilmeyenler yada izlemeyenler için paylaşmak istiyorum.
İşaretli tiki kapatıyoruz. Bilgisayar uyku moduna geçince kartı da uykuya geçiriyor ve uykudan çıkınca kart bir süre internete bağlanamıyor. O yüzden kartı hep aktif tutmak faydalı olacaktır.
- Anakart Modeli
- Gigabyte h110m-s2v
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 6500
- Grafik Kartı
- Amd Radeon RX 460
- Ses Kartı Modeli
- Realtek® ALC887
- Ağ Aygıtları
- Fenvi FV-T919 (BCM94360)
- Disk ve RAM
- Samsung EVO 860 250GB + 1TB 7400RPM & 8gb DDR4 2133mhz