2. Monitörde Masaüstü Belgelerinin Görünmemesi

LuTeuS

JEDI
24 Şub 2017
240
164
251
Merhaba arkadaşlar, macbook'uma ek 2. bir monitörüm var. Masaüstünü Belge Gruplarını Kullanın diyerek yayıntıları gruplandırarak kullanıyorum. Aradığımı da bulmak kolay oluyor... Bu arada 2. ekran genişletilmiş olarak kullanımda. Bu kullanım ile 2. ekranda masaüstü öğelerini göremiyorum. Gruplandırmadan kullandığımda genişletilmiş ekranda masaüstündeki herşey var ama gruplayınca sadece 1. ekranda var. Çözümü var mı bunun 2. ekranda da görmem lazım oluyor. 1. ekrana mouse yi çekip ordan almak zorunda kalıyorum aradıklarımı.

BootLoader
Native
Laptop Modeli
MacBook Pro 2021
Anakart Modeli
Native
İşlemci Modeli
M1 Pro CPU
Grafik Kartı
M1 Pro GPU
Ses Kartı Modeli
Native
Ağ Aygıtları
Native
Disk ve RAM
500 GB SSD & 16 GB Ram

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,675
9,469
4,401
BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

LuTeuS

JEDI
24 Şub 2017
240
164
251
bunu okudum ama derdimi çözmüyor. yansıtlılmış bir ekran istemiyorum ben genişletilmiş ekranda çalışıyorum. Neyse bulcaz bişekilde :D
Konuyu Apple sitesine taşıdım ordan da sonuç yok... özetle feedback bırakın belki sonrasi sürümlerde böyle bir özellik gelir dediler. yazdım... Eğer destek olmak ve böyle bir özellik gelmesini isterseniz siz de feedback sayfasına bir feedback yazın.

1. Bu linki açın: Feedback - macOS - Apple
  2. Şunu seçin: "Feature Request" -> "Feedback Type"
  3. Bunu seçin : "User Interface" -> "Feedback Area"
  4. Yorum kısmına (content): şu metni yazın;
    When using the second screen, with the extended screen option, we can't see grouped items on the desktop. Even though it's a separate screen, I want to access desktop items on the extended second screen, but I can't. I have to switch to the other screen to select the file or use drag-and-drop. It would be great if this could be done as a setting in the desktop settings: "Show grouped items on extended screen." It's not just me; we've all searched for a solution to this problem in our community and forums, and haven't found one. We hope for an update addressing this in the next version. please look at link for exemple request; Desktop items not appearing on extended s… - Apple Community
  5. İşlemi tamamlayın ve göndere basın.
Konu başlığına da böyel yazabilirsiniz : Desktop items are displayed on an expanded screen when grouped together.
2. 3. adım için seçenek sırası : Feature Request ---> Desktop/Finder/Filesystem
4. adımda da link kopyaladığınızda orda çıkmayabilir... link şöyle : Desktop items not appearing on extended s… - Apple Community

Son düzenleme:
BootLoader
Native
Laptop Modeli
MacBook Pro 2021
Anakart Modeli
Native
İşlemci Modeli
M1 Pro CPU
Grafik Kartı
M1 Pro GPU
Ses Kartı Modeli
Native
Ağ Aygıtları
Native
Disk ve RAM
500 GB SSD & 16 GB Ram
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler