Acer a514-53 catalina yükleme sorunu

selenay7

APPRENTICE
8 Kas 2019
99
10
121
Selamlar sitedeki imajı indirip usb ye yazdım clover ile kurulm yapmaya çalışıyorum
sistem özelliklerim i3 10.nesil işlemci uhd 630 ekran kartı 256 gv nvm2 ssd
ekteki garip hatayı alıyorum biosta gerekli ayarlarıda yaptım ctrl s ile diski ahcı seçtim
tüm configleri denedim ama bu hatadan kurtulamadım bigsur da denedim onda da aynı hatayı veriyor
nerde yannlış yapıyorum 10 saniye sonra kapanacak diyor ve kapanıyor prelinked kernel hatası yazıyor
resim ektedir.
Ustadlar yardimlarinizi bekliyorum
Yardimlarinizi bekliyorum
Selamlar sitedeki imajı indirip usb ye yazdım clover ile kurulm yapmaya çalışıyorum
sistem özelliklerim i3 10.nesil işlemci uhd 630 ekran kartı 256 gv nvm2 ssd
ekteki garip hatayı alıyorum biosta gerekli ayarlarıda yaptım ctrl s ile diski ahcı seçtim
tüm configleri denedim ama bu hatadan kurtulamadım bigsur da denedim onda da aynı hatayı veriyor
nerde yannlış yapıyorum 10 saniye sonra kapanacak diyor ve kapanıyor prelinked kernel hatası yazıyor
resim ektedir.
Ustadlar yardimlarinizi bekliyorum
Yardimlarinizi bekliyorum

Arkadaşlar aynı cihaza opencore ile bigsur kurmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum
bilen biri yardım etsin lütfen

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
opencore
Laptop Modeli
HONOR X14
Anakart Modeli
intel
İşlemci Modeli
i5-10210
Grafik Kartı
uhd 620
Ses Kartı Modeli
alc 256
Ağ Aygıtları
intel AC9560
Disk ve RAM
512gb ssd 8gb ram

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Burdaki dosyalarla deneyin birde.
Netice alamazsanız burdaki dosyaları deneyin.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

selenay7

APPRENTICE
8 Kas 2019
99
10
121
Üstad hazır bir efi klasörü ile olaria denen siteden buldum kurulum ekranına geldim
ilk ekranda dil seçiniz diyor klavye çalışıyor aşağı tuşa basıp türkçeye gelip entera bastıktan
sonraki ekranda ne trackpad nede klavye çalışmıyor bir türkü disk izlencesinin üzerine gelip
diski biçimlendiremiyorum usb klavye taktım oda hareket etmiyor klavyedeki her tuşla dendim.
usb mouse trackpad çalışmıyor nasıl çözeriz bu sorunu efi klasörüm ekteki linke upload ediyorum
opencore ile bigsur kurmaya çalışıyorum ssdt patchleri devre dışı bıraktığımda kurulum ekranına
gelemiyorum

Saygılarımla

BootLoader
opencore
Laptop Modeli
HONOR X14
Anakart Modeli
intel
İşlemci Modeli
i5-10210
Grafik Kartı
uhd 620