Hocam peki sitede bios ayarların yapılandırması nerededir. Tam bulamadım kusura bakmayın rahatsız ediyorum.Mojave deneyebilirsin. Harici grafik kartını kullanamazsın. HD4400 kullanabilirsin.
Rehberi takip etmelisin.Hocam peki sitede bios ayarların yapılandırması nerededir. Tam bulamadım kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Hocam tekrardan selamlar ben flash kurulum gerçekleştirdim videodaki gibi bios ayarlarınıda elimden geldiğince yaptım kurulum ekranı acıldı sonra configten 4000u 1365* kusuratli olanı seçtim yükleme ekranı gibi birşey çıkarken birden apple logosu çıktı ve sonro o logo girilmez tarzı logoya döndü böyle bir sorunla karşılasan var mıdır ? @S10soz_21 @Ediko @baris_karaer
Hayır. Clover Boot Menüde config dosyanı seçtikten sonra ana menüye dön ve space tuşuna bas ve gelen ekranda verbose mod seçip bu şekilde boot edip hata görseli paylaş.hocam ben dediğinizi araştırdım şimdi forumda fakat sizin dediğiniz kurulumdan sonraki adım mı benim pc daha hiç yüklenmedi çünkü macos
Tam bu sekmede kalıyor ve 10 dk kadar bekledim ilerlemedi söyledikleriniz harfiyen uyguladım.Hayır. Clover Boot Menüde config dosyanı seçtikten sonra ana menüye dön ve space tuşuna bas ve gelen ekranda verbose mod seçip bu şekilde boot edip hata görseli paylaş.
Aslinda onu secipde baslattim hata aramayi5. mesaja göre yanlış configi kullanıyorsun. Config olarak hd4200_hd4400_hd4600 kullanmalısın.
Selam iyi aksamlar söylediklerinizi harifiyen yaptım yüklenemez gibi bir ibare çıktı karşıma bios ayarlarımı ekledim kontrol edebilme şansınız varmı hata göreselide eklidir.-x komutu ekleyip dene.
BIOS advanced ayarları açmak için şu adımlar önerilmiş:
Ek olarak bazı cihazlarda F10 + A komutları ile Advanced Menü içine girildiği de eklenmiş.
- BIOS gir (Bu adımlarda F2 ile BIOS'a girilmiş)
- 3 kere FN+TAB basın.
- Kaydet ve çık.
- Sistem yeniden açıldığında Advanced Mode açılmış oluyor.
Allocated ile ilgili bir seçenek varsa buradaki değeri 64 olarak değiştirip dene.
hocam selam günaydın konunun en sonun da belirttim müsait olduğunuzda bakma şansınız var mı ?Hayır. Clover Boot Menüde config dosyanı seçtikten sonra ana menüye dön ve space tuşuna bas ve gelen ekranda verbose mod seçip bu şekilde boot edip hata görseli paylaş.
Hackintosh öyle bir şey ki denemeden bilemeyiz.sierra aynı hataları alırmıyım ?
Şimdi diski yüklemeye başlarken akan yazılar sayfasında burada takıldı high sierra yine sistemimle mi ilgilidir. ?Advanced menüyü açıp gerekli ayarlamayı yaptın mı?
Hackintosh öyle bir şey ki denemeden bilemeyiz.
Aslında konuyu hortlatmak istemem ama çözümünü buldum. Bios ayarların Boot Mode: Legacy olarak ayarlıyorsun ve kuruluma gelebiliyorsun. Ardında kurulum sonrasında Legacy ile başlatıp UEFI ayarları ile Clover'ı kuruyorsun. Ardından Boot Mode: UEFI yapıyorsun ve clover menu açılıyor. Ben böyle dedim ama sanırım artık kurmaya çalışmıyorsun.Şimdi diski yüklemeye başlarken akan yazılar sayfasında burada takıldı high sierra yine sistemimle mi ilgilidir. ?
Ekli dosyayı görüntüle 9005
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.