Arkadaşlar başlıkta sorunumu belirttim. Ayrıca wifi kartimida yukledikten sonra gormedi şuanda multibeast vs. Birsey yapmadim evde degilim şuan sadece telefonumda internet var. Bu sorunları nasıl çözebilirim ?
Hocam config dosyami sizin verdiginiz kext'in içine atmama ragmen apple logosunda takilip kaldi daha once hiç olmamisti.Ekteki hazır Clover EFI dosyasını deneyip sonucu bildir.
![]()
Hocam iki yöntemide ilk seferde denemiştim sonuç değişmedi.Yaptığın işlem yanlış çünkü.
Mevcut EFI klasörünü yedekleyip sileceksin.
Benim verdiğim EFI klasörünü kullanacaksın.
Hocam kapatmasanızda şu sorunu bugün halletsekYaptığın işlem yanlış çünkü.
Mevcut EFI klasörünü yedekleyip sileceksin.
Benim verdiğim EFI klasörünü kullanacaksın.
Hocam install ekraninda klavye calismadi yine de yukluyorum tekrardan sizce calisir mi verdiginiz imaj efiyi kullandim islemcimi config.plist yaptimMevcut EFI sil ve ekte verdiğim dosyanın içindeki EFI paketini kullan.
EFI/OC içerisinde sistemine uygun olan dosyanın adını config.plist olarak değiştirip deneme yap ve sonucu paylaş.
![]()
Tamam hocam çok sağolun bu ücretsiz hizmeti sundugunuz için. Allah razi olsun bitince haber verecegim kurdu bakalim verbose ekraninda.Sevgili dostum önce kurulumunu bitir sonra sorunlara tek tek bakılacak. Harici klavye çalışır.
Hocam olmadi. Kurulumu yeniden yapmama ragmen. Sistem acildi nedense verbose ekraninda unsupported Cpu yaziyordu ama sistem acildi sanirim islemciyi goremedi cunku launchpad nedense yavas aciliyor ama burasi onemli degil demi klavye sorunum asilSevgili dostum önce kurulumunu bitir sonra sorunlara tek tek bakılacak. Harici klavye çalışır.
Hocam macos mojave konusundaki imaji indirmistim o imajda klavyem ile wifi calismiyordu klavyeyi hariciyle halletsem wifi nasil halledebilirim calisir mi ethernet kablosu taksam isimi gorur mu sizce gorur derseniz içim biraz rahatlar Xcode calistirmak icin yapiyorumSevgili dostum önce kurulumunu bitir sonra sorunlara tek tek bakılacak. Harici klavye çalışır.
Hocam macos mojave konusundaki imaji indirmistim o imajda klavyem ile wifi calismiyordu klavyeyi hariciyle halletsem wifi nasil halledebilirim calisir mi ethernet kablosu taksam isimi gorur mu sizce gorur derseniz içim biraz rahatlar Xcode calistirmak icin yapiyorumSevgili dostum önce kurulumunu bitir sonra sorunlara tek tek bakılacak. Harici klavye çalışır.
Hocam wifi mi calistirabilir miyim klavyeyi harici kullansam ?Sevgili dostum önce kurulumunu bitir sonra sorunlara tek tek bakılacak. Harici klavye çalışır.
Yok hocam dahili bir hdd tsktim 160 gbSisteminde windows var mı ?
Hocam Ivy Bridge olan plisti, config.plist olarak degistirdim. İslemcim i5 3230m Gt730m ekran karti var ama devre disi biraktim.Kurulumda hangi config dosyasını kullandın cihazın hangi işlemciye ait olduğunu göremediğim için soruyorum ona göre yama hazırlayacağım.
Hocam aynisi imaj efi'de de vardi aanki ama yine de yarin deneyecegim. Tesekkurler hayirli aksamlar.Ekteki config ile tekrar deneyip sonucu paylaş.
Peki imaj efinin üzerine aticam bunu yalniz hocam ben imaj efinin icindeki cloveri begenmedim bazen tiklamadan kendisi boot vs. Ediyor mojave' nin kendi cloverini kullanma şansım olur mu tabi sorun halledildikten sonra ?Bu o dosya değil bunun üzerine yama yaptım klavyen için.
Hocam ayni bilgisayara sahibiz ben mi yanlis yapiyorum ya efi yi direk atiyorum flasha hatta onunda altina inip cloverin icindekileri direk kopyala yapistir degistir yapiyorum ama şuan install ekranindayim klavye hala ayni kursun bakalim duzelecek miEkte gönderdiğim config dosyasını dene. Wifi dahil hepsi çalışıyor.
![]()
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.