kent aktif ettim. Terminalden install.sh yaptım. Ancak alcid=21 yaptığımda ses kartını görmüyor. 13 yapıyorum çalışıyor ama bu seferde ComboJack aktif olmuyor.
Bu işlem artık desteklenmiyor. Uyarısı vermiş.
Hangi ComboJack installer kullanıyorsunuz bilmiyorum. Yine de işlem sonrası kontrol edin;
Bağlı "VerbstubUserClient" adlı bir cihaz olmalıdır
Ioreg Explorer ile HDEF cihazını kontrol edebilirsiniz
Easy way to enable combojack support for ALC 256/255/295/298. An Pop up to select type of jack that you plug in. -Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE -About Premium Users you can check HERE -Problems with Paypal HERE -Installation Guide HERE -Hackintosh EFI folders HERE -...
Bu işlem artık desteklenmiyor. Uyarısı vermiş.
Hangi ComboJack installer kullanıyorsunuz bilmiyorum. Yine de işlem sonrası kontrol edin;
Bağlı "VerbstubUserClient" adlı bir cihaz olmalıdır
Ioreg Explorer ile HDEF cihazını kontrol edebilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 61798
Easy way to enable combojack support for ALC 256/255/295/298. An Pop up to select type of jack that you plug in. -Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE -About Premium Users you can check HERE -Problems with Paypal HERE -Installation Guide HERE -Hackintosh EFI folders HERE -...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.