Herkese merhabalar
osxinfo.net
Bu konudaki adımları uygulayarak Mojave ve High Sierra'da sesi tanıtabiliyordum ama Catalina'ya geçince bir türlü çalıştıramadım. Karta uygun layout id'lerin hepsini tek tek denedim. AppleALC ve Lilu kext çalışmasında da bir sorun yok. Ses simgesi geliyor hatta ses ayarlarında donanımlar da görünüyor ama ses gelmiyor.
Sorun ne olabilir sizce ?
AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Eğer CloverALC ya da VoodooHDA ile sorun yaşıyorsanız bu rehberi incelemenizi tavsiye ederiz. Nedenlerini aşağıda sıraladım: AppleALC bir kernel uzantısı olup sistem dosyalarında herhangi bir değişiklik yapmadan yerleşik (native) olarak Hackintosh sisteminizde sesi aktif etmeye yarar...
Bu konudaki adımları uygulayarak Mojave ve High Sierra'da sesi tanıtabiliyordum ama Catalina'ya geçince bir türlü çalıştıramadım. Karta uygun layout id'lerin hepsini tek tek denedim. AppleALC ve Lilu kext çalışmasında da bir sorun yok. Ses simgesi geliyor hatta ses ayarlarında donanımlar da görünüyor ama ses gelmiyor.
Sorun ne olabilir sizce ?