Herkese kolay gelsin.
başlıkta belirttiğim gibi daha önce tanıttığım kartı şimdi tanıtamıyorum. Kext yüklü ama hala 5mb görünüyor.
tanıtma rehberleri denedim sonuç hala aynı.
Araştırdığım kadarıyla; Mojave'de 6750 ve 6750M'in çok sıkıntılı olduğunu paylaşmışlar. Sanırım destek süresini doldurmuş bir kart olabilir ama kesin bir teşhis yok bu konuda.
Daha önce High Sierra'da mı tanıttın yoksa Mojave'de mi?
Araştırdığım kadarıyla; Mojave'de 6750 ve 6750M'in çok sıkıntılı olduğunu paylaşmışlar. Sanırım destek süresini doldurmuş bir kart olabilir ama kesin bir teşhis yok bu konuda.
Daha önce High Sierra'da mı tanıttın yoksa Mojave'de mi?
daha önce chamelon bootloader ile hiç sorun yoktu. bütün herşey mükemmel çalışıyordu.
bu işi 6 senedir yapıyorum. Snow leopard tan başladım. iatkos ile de yaptım.
İlk mesajımı eksik yazdığım için kb. Clover ile fake id olarak 68B11002 yada 68B81002 olarak gir. Frmabuffer olarak da Hoolock yada Vervet dene. Ek olarak da load vbios , patch vbios ve inject edid işaraetli yada işaretsiz olarak dene.
İlk mesajımı eksik yazdığım için kb. Clover ile fake id olarak 68B11002 yada 68B81002 olarak gir. Frmabuffer olarak da Hoolock yada Vervet dene. Ek olarak da load vbios , patch vbios ve inject edid işaraetli yada işaretsiz olarak dene.
bir de dediğini deneyeyim. olumlu ver olumsuz bir şey olursa yazarım. çözüldü olarak işaretlersiniz insanlara da faydamız olur.
ilginize teşekkür ederim. sorunu kendim çözdüm. başka siteden high Sierra kurulum imajını indirdim. chamelon boot loader ile GraphicsEnabler=Yes npci=0x200 dart=0 komutu ile sorunsuz bir şekilde bütün donanımlar çalışıyor.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.