AMD A8-7410'a High Sierra Kurulur Mu?

muhammedalikemal

APPRENTICE
28 Tem 2022
26
13
21
Aşırı derecede macos a ihtiyacım var kasıp kasmamaı fln önemli değil 2 saniyelik iş zaten performans önemli değil inebiliyorsa iniyor diyin indireceğim. İnşallah birisi destekliyordur.
Evimde Şuan bu işlemciler var:

AMD Ryzen 3 3250U
i5-1135G7
Intel Pentium T4200

onderalpk11

PADAVAN
23 Ağu 2020
195
98
301
Ryzen 3 3250U desteklenmiyor : Vega 8 Grafik olduğundan kursan dahi 6 mb gözükür.
i5 1135G7 desteklenmiyor : XE Grafik olduğundan. Yani kursan dahi 8 mb gözükür.
İntel Pentium T4200 destekleniyor : Bir ihtimal OS X Lion olabilir.

BootLoader
OpenCore 1.0.5
Laptop Modeli
HP Laptop 15-bs0xx
İşlemci Modeli
İntel Core İ3 6006U
Grafik Kartı
İntel HD Graphics 520
Ses Kartı Modeli
Realtek High Definition Audio
Ağ Aygıtları
İntel Dual Band Wireless-AC 3168
Disk ve RAM
120 GB + 256 GB SSD & 12 GB DDR4

muhammedalikemal

APPRENTICE
28 Tem 2022
26
13
21
Abi çalışsın yeter hız beklemiyorum 2 dakikalık iş be sierra gibi yeni versiyonlar gerekiyor
İki dakikalık işim var diyordum başımdan salıyordunuz. Sözde yardımlaşma forumu, yardım eden yok. Bu hafta tekrar denemek nasip oldu, işimi görüyor.
Ethernet, klavye ve mouse çalışıyor. Wifi ile ekran kartında sorun var ama benim için önemli değil.
İşimi görüyor. Başınızdan salmak yerine yardım etseydiniz keşke. Sözde yardımlaşma forumu, yardım eden yok. Bu hafta tekrar denemek nasip oldu, işimi görüyor. Ethernet, klavye ve mouse çalışıyor. Wifi ile ekran kartında sorun var ama benim için önemli değil.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler