AMD A9 Laptop MacOS Highsierra kurulumu mause çalışmıyor

Mete BEY

APPRENTICE
2 Kas 2019
8
1
21
PC: Lenovo IDEAPAD 32015AST
Amd a9 (9420)
Radeon R5 Graphichs (graphıcs inject ekranında r7 gösteriyor ama gpu z programında r5 graphics ve radeon 530 göstriyor bir türlü anlamadm)

Cihazıma Technopattan indirdiğim Highsierra imajını flaşa yazdırıp kurulum ekranında amdfx config ini seçine dil ekranına kadar geldim. Fakat dil ekranında klavye çalışıyor mause çalişmıyor. Portları değitirdim kextleri güncelledim. AmdOSX sitesinde işlemcimin highsierra ile uyumlu olduğunu söylüyor ne yapmam gerek Mojave yüklemem daha mı uygun olur şimdiden tesekkurler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
AMD APU desteği yok. Kurulumu bir şekilde tamamlasan dahi bile grafik hızlandırma çalışmayacağı için sistem kullanılamayacak kadar ağır çalışacak, sistem kitlenmeleri yaşayacaksın. AMD APU bir lAptop cihaza Ubuntu deneyebilirsin, ya da sanal sistem kurmayı deneyebilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Mete BEY

APPRENTICE
2 Kas 2019
8
1
21
AMD APU desteği yok. Kurulumu bir şekilde tamamlasan dahi bile grafik hızlandırma çalışmayacağı için sistem kullanılamayacak kadar ağır çalışacak, sistem kitlenmeleri yaşayacaksın. AMD APU bir lAptop cihaza Ubuntu deneyebilirsin, ya da sanal sistem kurmayı deneyebilirsin.
Yinede kurmak istiyorum bir sekilde kurulabiliyormu zaten high sierra mojave se4.1 ve4.2 destekleyen her islemcide calismazmi nasil kurabilirim?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Hayır çalışmaz. AMD işlemciler zaten desteklenmiyor. Yamalı kernel ile mümkün oluyor ancak her zaman kararsızlıklar, güncelleyememe ve desteklenmeyen APU grafik sorunun var. Kısacası bu cihaza kurmanın anlamı yok. Sen elementaryOS kur.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Mete BEY

APPRENTICE
2 Kas 2019
8
1
21
Hayır çalışmaz. AMD işlemciler zaten desteklenmiyor. Yamalı kernel ile mümkün oluyor ancak her zaman kararsızlıklar, güncelleyememe ve desteklenmeyen APU grafik sorunun var. Kısacası bu cihaza kurmanın anlamı yok. Sen elementaryOS kur.
Bakiniz her ne olursa olsun kurmak istiyorum uyumsuz oldugunu bende biliyorum fakat kurulmasi imkansiz degil bu kurulum ekraninda nasil mause i calostiririm onu istiyorum sizden

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler