Merhaba belirttiğim sistem özelliklerinde ki PC'me High Sierra 10.13.3 serisini başarılı bir şekilde kurdum fakat Clover'ı çalıştıramadım, USB takılı iken karşıma Clover'ın alt alta menüler şekilde Ms-dos ekranına benzer bir görüntüsü geldi ve sadece USB'den boot'u, bölümlediğim diskten boot'u seçebiliyorum bunun dışında ne Windows'u görüyor ne USB'yi çıkarttığımda MacOS çalışıyor.
USB'yi çıkarttığımda PC'de herhangi bir OS'in olmadığını, kurtarma diskimin takılması gerektiğini söylüyor fakat kurulu Windows 10 mevcut.Clover'ı tekrar tekrar kurdum fakat değişen bir şey olmadı.Hatta çalışıyor mu diye merak edip tema yükleyerek denedim tema da yüklenmedi ms-dos ekranı gibi clover ekranı var.
Yardımcı olabilecek var mı acaba? @montezuma
USB'yi çıkarttığımda PC'de herhangi bir OS'in olmadığını, kurtarma diskimin takılması gerektiğini söylüyor fakat kurulu Windows 10 mevcut.Clover'ı tekrar tekrar kurdum fakat değişen bir şey olmadı.Hatta çalışıyor mu diye merak edip tema yükleyerek denedim tema da yüklenmedi ms-dos ekranı gibi clover ekranı var.
Yardımcı olabilecek var mı acaba? @montezuma