Evet Bana Önerdiğin konuda ki imaj ı kullanıyorum. Dediğin gibi bide böyle yapayım.#6 mesajdaki konudaki imaj ile yapıyorsun değil mi kurulumu? Aşağıdaki paylaştığım dosyaları tek tek CLOVER / Drivers / Drivers64UEFI ve drivers içine koyup dene. Dikkat etmen gereken klasör içinde sadece tek bir Aptiofix olmalı. Yani birini denerken mevcut olanı silip deneyeceksin. Ayrıca farklı USB portlarını kullan. BIOS ayarlarını doğru yaptığından emin ol.
#6 mesajdaki konudaki imaj ile yapıyorsun değil mi kurulumu? Aşağıdaki paylaştığım dosyaları tek tek CLOVER / Drivers / Drivers64UEFI ve drivers içine koyup dene. Dikkat etmen gereken klasör içinde sadece tek bir Aptiofix olmalı. Yani birini denerken mevcut olanı silip deneyeceksin. Ayrıca farklı USB portlarını kullan. BIOS ayarlarını doğru yaptığından emin ol.
Dediklerini Yaptım işlemleri birkaç kez tekrar da ettim Fakat burada takılıyor. İlginç. Bu tip hatalar tecrübe oluyor ama ben acaba bu işi becerebilecek miyim?
Initialized /dev /rdisk5/ as a 5MB case -insensitive HFS Plus volume
Bu gecede olmadı ya yarın AMD OSX v5 i indiririm bakalım nasip
Initialized /dev /rdisk5/ as a 5MB case -insensitive HFS Plus volume bu Ne anlama geliyor?
GÜncelleme. Kurulum yapıldı.
Başarılı Kurulum
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- AMD 970 Gaming
- İşlemci Modeli
- FX8300
- Grafik Kartı
- GTX 750ti
- Disk ve RAM
- 2x120GB SSD / 1x240GB SSD / 1TB HDD / 1x8GB + 1x4GB 1600Mhz