Hocam öncelikle F8 ile USB yi boot ettikten sonra önce bu ekran geliyor hata olabilir tam emin değilim
Sonra Boot menüsü geliyor
Sonra Boot menüsü geliyor
Son düzenleme:
BIOS ayarları içinde Media aygıtları ile ilgili bir seçenek varsa ( card Reader gibi) bunları disable yapıp dene.Hocam öncelikle F8 ile USB yi boot ettikten sonra önce bu ekran geliyor hata olabilir tam emin değilim
Tamam Chameleon kullanıyorsun. Bir de #21 mesajda paylaşılan kextleri kur. Bunun için Wİndows üzerinden Paragon ile macOS kurulu bölüntüye eriş ve System / Library / Extensions ( Dikkat: Library / Extensions değil ! ) içinde kextleri kur (Önemli; Bu kextleri kurmadan orijinallerinin yedeğini almayı unutma). Bu işlemden sonra tekrar boot etmeyi dene.Sonra Boot menüsü geliyor
Paragondan Nasıl dosyalara erişicem ?BIOS ayarları içinde Media aygıtları ile ilgili bir seçenek varsa ( card Reader gibi) bunları disable yapıp dene.
Tamam Chameleon kullanıyorsun. Bir de #21 mesajda paylaşılan kextleri kur. Bunun için Wİndows üzerinden Paragon ile macOS kurulu bölüntüye eriş ve System / Library / Extensions ( Dikkat: Library / Extensions değil ! ) içinde kextleri kur (Önemli; Bu kextleri kurmadan orijinallerinin yedeğini almayı unutma). Bu işlemden sonra tekrar boot etmeyi dene.
Genel Bakış – Paragon HFS+ for Windows®Paragondan Nasıl dosyalara erişicem ?
Hocam bu uygulamayı yükledim ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve otomatik onarıma girdi açılmıyor yardımcı olurmusunuz
Hocam üstdeki yorumuma çare bulursan çok güzel olurBIOS sıfırlayıp dene.
Hocam USB ye tekrar kurdum SierraAMD V4 ü boot ekranında SirrraAMD yi seçtiğimde bu hatayı alıyorumDediğn gibi dene. HDD'yi tamamen sıfırla ve sadece Mac krumayı dene.
Hocam verdiğiniz konuda 6 sayfaya kadar 1 e 1 hepsini yaptım fakat bu sorun çıktıHemen hemen aynı donanım, aynı sorunlar. Bir incele istersen;
ÇÖZÜLDÜ - AMD Sierra kurulum hatası | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
WinRAR arşivi olarakmı ?Klasörü paylaş derken, klasörü olduğu gibi paylaş dedim. Resim isteseydim bunu belirtirdim, değil mi?
Bios yapılandırması ne oluyor tam olarak?@OmerBaspinar
Selamlar, bios yapılandırmanız ne durumda? Sizin anakartınızın EVO sürümünü kullanmıştım 2016 yılında ve fx6100 ile birlikte birden fazla macOS sürümünü kullanabilmiştim.
Hocam sonuç varmı?Klasörü paylaş derken, klasörü olduğu gibi paylaş dedim. Resim isteseydim bunu belirtirdim, değil mi?
Sonuç aynı hocam terminalden kod yazmama gerek varmı yazmamıştım çünküEvet var. Benim sana önerdiğim kernel.plist dosyasını kullanmamışsın. Aşağıdaki ile dene;
Hocam terminalden kodları yazdım bi kodu yazarken "cp: kernel: No such file or directory" diyor o hatayı umursamadan kodları yazdım ve boot ladığımda ise 2. Resimdeki hatayı aldımEvet var. Benim sana önerdiğim kernel.plist dosyasını kullanmamışsın. Aşağıdaki ile dene;
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.