Öncelikle derdimi dinleyip yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Artık gerçekten çok yoruldum. Başka bir forumda elli kere konu açmama rağmen doğru dürüst yardım edilmedi hatta dalga geçer gibi cevaplar verildi.
Önce usb üzerinden boot ediyorum. Sabit diski biçimlendiriyorum. Kurulumu yapıyorum. "preinstall" komutunu giriyorum. Sabit Disk üzerinden başlatıyorum. Ve aşağıdaki hatayı alıyorum.
Kullandığım imaj (HighSierraAMDv3): HighSierraV3Unofficial.dmg
Sistem Özellikeri:
- AMD A8 5600K İşlemci
- ASUS A55BM-E Anakart
- RX570 4GB Ekran Kartı
- 8 GB Ram
- 240 GB SSD
- 160 GB HDD
macOS işletim sistemini önce HDD'ye yüklemeyi planlıyorum, eğer başarılı olursa SSD içinde bulunan verileri yedekleyip SSD içine kurulum yapacağım.
Eğer kurulum mümkün değilse Mavericks de kurabilirim. (Yani hangi macOS sürümü olduğu benim için önemli bir detay değil) Ancak Mavericks sürümünde ekran kartımı aktif edemiyorum. Az da olsa oyun oynadığım için ekran kartımı çalıştırmam gerekiyor. Asıl kullanma amacım iş odaklı. Premiere Pro, After Effects gibi programlar kullanacağım.
Eğer yazım hatası yaptıysam affola. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Önce usb üzerinden boot ediyorum. Sabit diski biçimlendiriyorum. Kurulumu yapıyorum. "preinstall" komutunu giriyorum. Sabit Disk üzerinden başlatıyorum. Ve aşağıdaki hatayı alıyorum.
Kullandığım imaj (HighSierraAMDv3): HighSierraV3Unofficial.dmg
Sistem Özellikeri:
- AMD A8 5600K İşlemci
- ASUS A55BM-E Anakart
- RX570 4GB Ekran Kartı
- 8 GB Ram
- 240 GB SSD
- 160 GB HDD
macOS işletim sistemini önce HDD'ye yüklemeyi planlıyorum, eğer başarılı olursa SSD içinde bulunan verileri yedekleyip SSD içine kurulum yapacağım.
Eğer kurulum mümkün değilse Mavericks de kurabilirim. (Yani hangi macOS sürümü olduğu benim için önemli bir detay değil) Ancak Mavericks sürümünde ekran kartımı aktif edemiyorum. Az da olsa oyun oynadığım için ekran kartımı çalıştırmam gerekiyor. Asıl kullanma amacım iş odaklı. Premiere Pro, After Effects gibi programlar kullanacağım.
Eğer yazım hatası yaptıysam affola. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Laptop Modeli
- Masaüstü PC
- Anakart Modeli
- MSI H310M PRO-VDH PLUS
- İşlemci Modeli
- Intel Core I3 9100F
- Grafik Kartı
- AMD Radeon RX 570 4GB
- Ağ Aygıtları
- (pasif)Asus USB N14 802.11N & (aktif)Realtek GBI-E PCI Ethernet
- Disk ve RAM