AMD Radeon RX 6900 XT Sorunu

Raymstaer

APPRENTICE
21 Ağu 2022
8
4
21
Merhabalar,

Big Sur ( 11.6.8 ), Monterey ve sonrasında Ventura kurulumu yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım ekran kartı dışında, sistem açılıyor ama sistem özelliklerinde AMD Radeon Navi21 16GB olarak görünüyor. Sistemi kullanmaya başladığımda donmalar vs yaşıyorum stabil çalışmıyor.

( Eski kullandığım kartım RX 5700 XT bu 3 farklı kurulumda denedim hepsinde çalıştı. )

Config dosyası site üzerinden verileni ( MSI-Comet Lake ) kullanıyordum yeni karta geçmeden önce agdpmod=pikera dışında herhangi bi ayar yapmadım.

Anakart : MSI MAG Z490 Tomahawk
İşlemci : i5 10400F
Ekran kartı : MSI AMD Radeon RX 6900 XT Gaming z trio 16gb

Monterey kullanmak istediğim için konuyu buraya açtım, diğerleride çalışırsa hiç sorun değil tabi.

1661034367275.jpg
GitHub - TylerLyczak/Unsupported-6900XT-Hackintosh-Fix: A fix for hackintoshes to get an unsupported 6900XT gpu to work Buradaki link sayesinde çözüme ulaştım teşekkürler.

Son düzenleme:
BootLoader
Opencore
Anakart Modeli
MSI MAG Z490 TOMAHAWK
İşlemci Modeli
i5-10400F
Grafik Kartı
MSI Radeon RX 6900 XT Gaming Z Trio 16GB
Disk ve RAM
1.500GB NVMe / 32GB DDR4 3000MHZ
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler