Opencore ile başarılı kurulum gerçekleştirdim. Sistem efi dosyası
Alternatif İndirme 1:
Amd_Ryzen_2600__Asus_Tuf_b450pro_gaming_.zip
Alternatif İndirme 2
Amd_Ryzen_2600__Asus_Tuf_b450pro_gaming_.zip
Daha önce clover ile yükleme yapmıştım ancak güncelleme ile ilgili sorun çıkarmıştı. Şu an sıkıntısız kullanıyorum. Masaüstü pc olduğu için extra bir ayar yapmadım. Ekran kartını otomatik tanıdı. Ses usb harici kullandığım için extradan kext kurulumu yapmadım ama forumda var isteyen yapabilir.
Kurulum için kullandığım kaynak:
macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
**********GÜNCEL İMAJ ve REHBER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TAKİP EDİN********* https://osxinfo.net/konu/macos-catalina-intel-ve-amd-kurulum-imaji.23972/ Apple yeni macOS işletim sistemi macOS 10.15 Catalina 'yı dün itibari ile kullanıma sundu. Bizde sizler için hemen kurulum imajını hazırladık...
[Başarılı Kurulum] Ryzen 3 1200 | AsRock AB350 Pro4 Catalina 10.15.2 (Open Core) - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Aşağıda paylaştığım EFI paketi ve rehber ile siz de Ryzen sisteminizi Catalina 10.15.2 kurulumu deneyebilirsiniz. Kurulum için USB hazırlamak Bunun için zaten macOS kullandığınızı varsayıyorum. Aşağıdaki rehberi takip edip kurulum imajını hazırlayın...
Siteye ve paylaşım yapan herkese çok teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: