Merhaba.
osxinfo.net
Buradaki imajı ve AMD için uyumlu EFI ile kurulumu gerçekleştirdim. Fakat video belleği 7 mb olarak gözükmekte. Tanıtmakta sorun yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
EFI'nin içindeki 6 core ve 12 core olanı da denedim. İkisinde de boot oluyor fakat ekran kartı tanınmıyor. Bu arada hangisini tercih etmem gerektiğini tam olarak çözemedim. İşlemcim 6 core 12 threads model.
www.dosya.tc
Sistem :
MSI A320M-A Pro
AMD Ryzen 5 5600G APU
2x8 DDR4 3600 mhz Gskill 16 GB Ram
macOS Sequoia 15.7.2 (24G325) Public Recovery Intel & AMD Kurulum dosyalaları - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Öncelikle o en üstteki SSD aşağıdaki marka ve modellerden birisi ise kurulum yapılamaz Mac uyumlu değil. Değilse, NVMe.kext CatalinaAHCIProt.kext ve config.plist üzerindeki değişikliklerle görünebilir. Tabii Bios SATA Mode: AHCI ise.
EFI'nin içindeki 6 core ve 12 core olanı da denedim. İkisinde de boot oluyor fakat ekran kartı tanınmıyor. Bu arada hangisini tercih etmem gerektiğini tam olarak çözemedim. İşlemcim 6 core 12 threads model.
EFI.zip dosyasını indir - download
EFI.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Sistem :
MSI A320M-A Pro
AMD Ryzen 5 5600G APU
2x8 DDR4 3600 mhz Gskill 16 GB Ram
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- MSI B560 Torpedo
- İşlemci Modeli
- i5 11400F
- Grafik Kartı
- RX 6600 8 GB