AMD Ryzen 7 2700x Mojave Uyumu

1motocop

APPRENTICE
24 Kas 2018
4
1
21
40
İstanbul
www.youtube.com
Merhaba Değerli Dostlar.

Öncelikle sistem özelliklerimi yazayım

Amd Ryzen 7 2700x CPU
Asus X470 Prime pro Anakart
Asus Roq strix Radeon X570 ekran kartı
Kingston hyperx predator DDR4 16GB(2x8) 3200mhz RAM
Samsung 970 Evo 250gb m2 sata ssd

Dostlar ben bu sisteme high sierra sürümünü başarılı kurulumu gerçekleştirdim. Ekran kartı için fakeid girmek dışında diğer bütün donanımlar sorunsuz tanıdı. Akabinde Appstore dan güncelleme yaptım ancak clover menüde install deyince siyah ekranda Root Device UUID is '5A850B************************' şeklinde uzun bir kod ile hata alıyorum ve işlem ordan sonra devam etmiyor. Ayrıca mojave güncel sürüm imajını usb ye hem transmac hemde win32 disk imager ile yazdırdım. Sıfırdan kurulum yapayım dediğimde yine aynı sonuç Clover boot kısmında instal mojave deyince yine UUID hatası alıyorum. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın açtığı konudaki yönergeleri harfiyen denedim ama olmadı onun da linki burda Mojave Kuruluma Gelmeden Yeniden Başlıyor | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu sistem için config.plist varsa veya yapabileceğim başka bişeyler varsa acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Aldığım hatanın resmini atıyorum
36RAJA.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Amd işlemciler için kernel yaması yapılmış imajla denemelisin. @montezuma hocanın hazırladığı imajı kullanıyorsan amd işlemcileriyle uyumlu değil. Güncelleme sonrası orjinal kernel olduğu için sistem açılmaz.
Buradan kernel yaması yapılmış imajı indirebilirsin. AMD OS X - Downloads

• Like
Tepkiler: 1motocop

1motocop

APPRENTICE
24 Kas 2018
4
1
21
40
İstanbul
www.youtube.com
Amd işlemciler için kernel yaması yapılmış imajla denemelisin. @montezuma hocanın hazırladığı imajı kullanıyorsan amd işlemcileriyle uyumlu değil. Güncelleme sonrası orjinal kernel olduğu için sistem açılmaz.
Buradan kernel yaması yapılmış imajı indirebilirsin. AMD OS X - Downloads
Haklısınız onu anladım bende. Amd OS X sitesinden indirdiğim highsierra imajı ile başarılı Kurulum yapmıştım zaten. Ama bir umut mojave güncellemesi veya imajı ile denedim ancak olmadı. Artık bekleyip amd OS X sitesinin uyumlu kernel ile imajı yüklemesinden sonra tekrar deneyeceğim

Amd Ryzen 7 için high Sierra başarılı kurulum videosu. İhtiyacı olan izlesin.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler