WWDC yeni bitti. En merak ettiğim kısım bu. Adminlerden tahmin ya da yorum alabilirsem sevinirim.
Şu resmi ekleyelim.
Şu resmi ekleyelim.
Son düzenleme:
Bence desteği kesmez ve en az 10 sene daha destek gelecektir intele bu da Hackintosh devam demektir yani Hackintosh devamkeWWDC yeni bitti. En merak ettiğim kısım bu. Adminlerden tahmin ya da yorum alabilirsem sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 21995
Şu resmi ekleyelim.
Mac pro’larda da geçtilermi yoksa onlar hala intel mi?WWDC yeni bitti. En merak ettiğim kısım bu. Adminlerden tahmin ya da yorum alabilirsem sevinirim.
Şu resmi ekleyelim.
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz o zaman, cloverla yüklüyorduk şimdi büyük ihtimalle patchlenmiş olacak herşey bu büyük sıkıntı.tahminimce (bence) bazı sağlam yazılımcı arkadaşlar yapar bir pack kullanırız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
edit : mesela amd için opencore var.
aynen öyle hocamArtık hiçbir şey eskisi gibi olmaz o zaman, cloverla yüklüyorduk şimdi büyük ihtimalle patchlenmiş olacak herşey bu büyük sıkıntı.
Bence hackintosh hala devam eder belki ona bir çözüm bulurlar gelecekte.WWDC yeni bitti. En merak ettiğim kısım bu. Adminlerden tahmin ya da yorum alabilirsem sevinirim.
Şu resmi ekleyelim.
Crackli bir işletim sistemi değil bu bildiğin orjinal sistem sadece bootloader var orjinal mac olmadığı için boot etmek için bootloader kullanılıyor ve uyumlu uyumsuz parçaların stabilitesi için kext geliştiriliyor.Crackli bir işletim sistemi için bundan sonra özellikle para verilip donanım toplanmaz.
ARM ve sonrasından bahsediyorum... Uzun senelerdir Hackintosh kullandım. Crack denmese bile yamalanmış ve orijinalmiş gibi GÖSTERİLMESİ amaçlanmış ama orjinali kadar %100 stabil ve akıcı olamamış bir işletim sistemi ne yazık ki orijinal değildir. Arm'dan sonrası ise hiç uyumlu olmayan bir beynin stabil çalışması için daha çok yamalanması demek. Bu yüzden de Crack benzetmesi uygundurCrackli bir işletim sistemi değil bu bildiğin orjinal sistem sadece bootloader var orjinal mac olmadığı için boot etmek için bootloader kullanılıyor ve uyumlu uyumsuz parçaların stabilitesi için kext geliştiriliyor.
hocam o kextler vs. c dilleriyle geliştiriliyor. bu yüzden işlemci ve ekran kartıyla tam anlamıyla iletişim sağlayamıyor. eğer biraz uğraşılıp assembly ile yazılırsa neredeyse hiçbir hatayla karşılaşılmaz çünkü library vs. ile uğraşılmadan direkt olarak bağ kuruyor ve daha hızlı hale geliyor (edindiğim bilgiler uygulamalarım ve araştırmalarım doğrultusunda)ARM ve sonrasından bahsediyorum... Uzun senelerdir Hackintosh kullandım. Crack denmese bile yamalanmış ve orijinalmiş gibi GÖSTERİLMESİ amaçlanmış ama orjinali kadar %100 stabil ve akıcı olamamış bir işletim sistemi ne yazık ki orijinal değildir. Arm'dan sonrası ise hiç uyumlu olmayan bir beynin stabil çalışması için daha çok yamalanması demek. Bu yüzden de Crack benzetmesi uygundur
(Bu konuyla ilgili yazdığım diğer konularda ki yorumlar, zaten Hackintosh'u ne kadar sevdiğimi ve övdüğümü destekleyici niteliktedir.)
Öyle yazılımcılar programcılar ve düğün kına organizatörleri fotoğrafçılar gördüm iMac kullanıyorlardı bu gerek prestij gerekse ihtiyaç meselesinden olsa gerek ama bir süre sonra bunların hem eğlence hem iş olsun diye 30-40 milyar paralar ile 2 ekran ile Hackintosh sistem kurduklarını gördüm. Bu adamlar ekmek kazanıyor bu işten ama benim gibi akademik çalışmalar için daha farklı şeyler yapmak farklı ofis arayüzü kullanmak isteyenler için Hackintosha aşırı zaman harcayıp para yığmak akıl karı değil. Hackintoshdan Apple’nin de haberi var ve bilerek izin veriyor ki Hackintosh konusunda birçok öncü insan şuan Apple bünyesinde çalışıyor. Örnek RehabManhocam o kextler vs. c dilleriyle geliştiriliyor. bu yüzden işlemci ve ekran kartıyla tam anlamıyla iletişim sağlayamıyor. eğer biraz uğraşılıp assembly ile yazılırsa neredeyse hiçbir hatayla karşılaşılmaz çünkü library vs. ile uğraşılmadan direkt olarak bağ kuruyor ve daha hızlı hale geliyor (edindiğim bilgiler uygulamalarım ve araştırmalarım doğrultusunda)
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.