Merhaba arkadaşlar. Apple İD oluştururken For assistance, contact iTunes Support hatası alıyorum. Web üzerinden olsun, App Store olsun durum aynı. Bunun bir metodu var mıdır? Açmak istediğim zaman limitlere takılmak istemiyorum. Teşekkürler.
Sanal makine ile Apple id oluşturamazsın. Yapılandırmanın tam ve eksiksiz olması lazım bu bile yeni apple id oluştururken sorun yaratacaktır. Vmware için kurduğun macOS makinen .vmx gibi yapılandırma dosyasının içerisinde ne var? Önce seri numarası ve board id gibi bilgileri bu yapılandırma ile macOS açılırken sisteme yüklemek gerekir.
Sanal makine ile Apple id oluşturamazsın. Yapılandırmanın tam ve eksiksiz olması lazım bu bile yeni apple id oluştururken sorun yaratacaktır. Vmware için kurduğun macOS makinen .vmx gibi yapılandırma dosyasının içerisinde ne var? Önce seri numarası ve board id gibi bilgileri bu yapılandırma ile macOS açılırken sisteme yüklemek gerekir.
Sanal makinadan değilde kendi windows tarayıcımdan deniyordum. Önceki mesajda 'mac adresinin apple tarafından banlanması' demiştiniz. şimdi windows cihazımın mac adresini değiştirirsem sorunu aşmış olur muyum acaba?
Doğrudan sorun mu belli değil. Önce imkanın varsa apple bir cihaz ile dene hesap açmak için. Apple id için iki adımlı doğrulamada her halukarda senden apple bir cihaz isteyecektir.
Doğrudan sorun mu belli değil. Önce imkanın varsa apple bir cihaz ile dene hesap açmak için. Apple id için iki adımlı doğrulamada her halukarda senden apple bir cihaz isteyecektir.
id.apple.com ile hesap açarken apple bir cihaz kullanman gerekiyor. Belki wifi ile çok denediğin için kara listeye alınmışsındır. For assistance, contact iTunes Support bu sorun yaygın olarak apple'ın kuşkulu bulduğu durumlarda ortaya çıkar. Wifi değiştirip hücresel veri ile yeni hesap açmayı dene.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.