Ekli dosyalar
-
27.7 KB Görüntüleme: 109
- Laptop Modeli
- Asus TUF GAMİNG F15 FX506LHB
- Grafik Kartı
- GTX 1650
- Ses Kartı Modeli
- REALTEK
- Ağ Aygıtları
- MEDİATEK WİFİ-6 MT7921
- Disk ve RAM
- 500GB m2.ssd+500GB m2.sdd 16GB DDR4 1600MHZ
drive.google.com
drive.google.com
reset mwrame ile denedim ama yine olmadı birde sizin verdiğiniz configde başta çıkan yazılar kapalıydı oyüzden hata ismini göremedim kendim boot args -v komutunu ekledim tekrar reset nwrame ile girdim bu sefer hiç opencore bile açılmadıNVRam Reset ile deneyin.
asus-tuf-15-opencore.zip
drive.google.com
ApplePS2Controller: Notification consumer published: Voodoo 12CPrecision TouchpadHIDEventDriver böyle bir hata alıyorum acaba touchpad ile ilgili herşeyi devre dışı bırakabilir misiniz öyle kurulum yapabilirim belkiNVRam Reset ile deneyin.
asus-tuf-15-opencore.zip
drive.google.com
Buradan kapatabilirsin aslında, videosuda vardı.reset mwrame ile denedim ama yine olmadı birde sizin verdiğiniz configde başta çıkan yazılar kapalıydı oyüzden hata ismini göremedim kendim boot args -v komutunu ekledim tekrar reset nwrame ile girdim bu sefer hiç opencore bile açılmadı
ApplePS2Controller: Notification consumer published: Voodoo 12CPrecision TouchpadHIDEventDriver böyle bir hata alıyorum acaba touchpad ile ilgili herşeyi devre dışı bırakabilir misiniz öyle kurulum yapabilirim belki
VoodooPS2Trackpad: Identify TouchPad command failedEFI/OC içerisindeki ile değiştirin NVRam Reset ile deneyin.
Western Digital SN530 512GB M.2Kullandığınız m2 ssd'nin marka ve modeli nedir?
Samsung PM 981/991 serisi mi?
Eğer öyle ise ön yükleme yapmayacaktır.
Nvram reset ile denedim farklı portlara taktım yine aynı hatayı verdi VVoodooPs2trackpad: Identift touchpad command failedEkli kexti EFI/OC/Kexts klasörü içerisine atın ve NVRam Reset ile ekli plisti deneyin.
NVMe hatası aşılabilecek mi bakalım.
Onu da kaldıralım bakalım. Deneyin.VoodooPs2trackpad
drive.google.com
drive.google.com
Tüm hepsinde 2.0 portu kullandım ilk efide şu hatayıUsbport hatası veriyor görünüşe göre sorun orda bence. Ekli EFI ile de bir deneme yapın bakalım.
Usb2.0 port kullanın mutlaka.LaptopCometLake.zip
drive.google.com
Ekli olan EFI alttaki sayfada aynı seriye kurulum yapıldığı belirtilen efinin güncel hali. Sayfayı inceleyin ve deneyin.AsusFX506L.zip
drive.google.com
![]()
GitHub - RobyRew/ASUS-FX506LHB-Hackintosh_OpenCore: Complete guide on how to install macOS using OpenCore on Asus ASUS TUF F15 FX506LHB and maybe similar FX506 models
Complete guide on how to install macOS using OpenCore on Asus ASUS TUF F15 FX506LHB and maybe similar FX506 models - RobyRew/ASUS-FX506LHB-Hackintosh_OpenCoregithub.com
bu hatayı alıyorumAnlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.