Merhaba, ben de bu kexti sürekli s/l/e ye yükleyip deniyordum çalışmıyordu. bahsettiğiniz gibi yükledim yine çalışmıyor

biraz daha detaylı anlatabilirseniz iyi olur.
Bilinçli veya bilinçsiz bir bilgi kirliliği var konuda.
S/L/E bana hep bela olduğu için son kurulumda 'One münüt' dedim kendi kendime. Çünkü kuruyorum sonra bozuluyor yerini bulamıyorum. System Library Extensions birden fazla yerde var, ayrıca Library Extensions var. İçlerinde aynı şeyler var. Kimi kextleri ise sadece EFI/CLOVER/KEXTS içine atıyoruz çalışıyor????
BEN NE YAPTIM?
Montezuma'nın imajından kurduğum sıfır Mojave'de, USB deki EFI klasörünü
direk Windows'tan OSX diskinde Fat32 formatladığım 200 mb primary partitiona sadece kopyaladım. (Windows sistem diskim var ayrı + ikinci bir diski USB ye takarak kuruyorum) Harddiskten açılır hale getirmek bile sorun oluyor bazen bilirsin. Ne multibeast ne başka bişey kullanmadım.
N550 JV için birkaç yerden toparladığım tüm Kextleri EFI/CLOVER/KEXTS/ içine <
herhangi biryere atsam oluyor mu?> diye deneme maksatlı açtığım 10.14 Klasörüne sadece kopyaladım.
Bir de EFI/CLOVER/ACPI/PATCH klasörüne 4 adet patch attım. Şu an sadece kart okuyucu ve Bluetooth çalışmıyor. Bluetooth'u da halledecek olursam, sıfırdan tekrar kuracağım ve kesin olarak emin olduğum anda bu dizüstü için en kolay tutorialı hazırlayacağım.
Klavye fonksiyon tuşları wifi hepsi geldi. Sesi de yine voodoo kurmak yerine eski 2.8.4 sürümünün kextini aynı yere atıp yaptım. 2.9.2 kurunca olmamıştı çünkü.
Ne kext utility, ne bir setup, ne bir permission. Eskiden beri kext programlarıyla kasıp duruyorum. Göçerse doğru extensions klasörünü ara ki bulasın. Silmen yetmez, komut satırına çık, root erişimi ile cacheleri de sil, permissionları bişey yap. Heryerde ayrı bir config.plist. Sadece Kext içine attım. Bluetooth da hep olduğu gibi başta telefonu bi gördü, sonradan gitti. Bişeyle çakışıyor herhalde.
Onu da halledeceğim, aynı basitlikte çözülür inşaallah.