Tekrardan merhabalar herkese. Uzun zaman üstüne hackintosh'a geri döndüm, çok şey değişmiş baya cahilleşmişim
.
OpenCore ile her şey neredeyse kendiliğinden çalıştı.
Çalışanlar;
Batarya yüzdesi, iMessage, Kamera, Fn Tuşları ve Ufak bir FB yaması ile Ekran Parlaklığı.
Çalışmayanlar;
Uyku ve Touchpad Gesture Hareketleri Çalışmıyor.
Uyku için ise USB FB yaması yapmam gerekiyor sanırım, USB3.0 bir flash bellek bulunca deneyeceğim, Touchpad'im sanırım Synaptics marka, aşağıya donanım kimliği eklerim. VoodooI2C denedim fakat çalışmadı, neyi denemem gerekiyor?
Touchpad haricinde stabilize amaçlı şunu da tanıtsan iyi olur dediğiniz bir şey var mı? DSDT vs yamalamadım, SMBIOS kimliği de halen eklemedim, OpenCore'da gerek var mı?
OpenCore ile her şey neredeyse kendiliğinden çalıştı.
Çalışanlar;
Batarya yüzdesi, iMessage, Kamera, Fn Tuşları ve Ufak bir FB yaması ile Ekran Parlaklığı.
Çalışmayanlar;
Uyku ve Touchpad Gesture Hareketleri Çalışmıyor.
Uyku için ise USB FB yaması yapmam gerekiyor sanırım, USB3.0 bir flash bellek bulunca deneyeceğim, Touchpad'im sanırım Synaptics marka, aşağıya donanım kimliği eklerim. VoodooI2C denedim fakat çalışmadı, neyi denemem gerekiyor?
Touchpad haricinde stabilize amaçlı şunu da tanıtsan iyi olur dediğiniz bir şey var mı? DSDT vs yamalamadım, SMBIOS kimliği de halen eklemedim, OpenCore'da gerek var mı?
- Laptop Modeli
- ASUS K555L
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 5500U
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 5500 & Geforce 940M
- Ses Kartı Modeli
- ALC233
- Ağ Aygıtları
- Atheros AR956X & Realtek PCIe GBE Family
- Disk ve RAM
- 240 GB SSD & 500 GB HDD & 4+4GB 1600MHz