Sistemi Boot edemiyorum yeni kurulum flashı hazırlayıp ondaki cloverdan Boot etmeye çalıştım yine aynı Windows Server triggered unnest of range hatasını alıyorum
Daha önce bu hata ile karşılaşıp çözebilen biri yardımcı olabilir mi
Rehberdeki gibi kendi sistemime uygun yamaları yapıp sonrada bende sorunsuz çalışan eski sürüm kexti kurmuştum. uzun süre o şekilde sorunsuz kullandım üstünden uzun süre geçtiği için kurulumla ilgili fazla ayrıntı hatırlamıyorum ama touchpad çalışıyodu. sonra yakın zamanda youtube da bi video gördüm belki touchpadin diğer özellikleri çalışır düşüncesi ile o videonun açıklama bölümünde linki verilen kexti indirip kurdum eskisinin yedeğini alarak. ama sonra sistemi hiç bir şekilde boot edemedim yeni kurulum flashı oluşturdum ondaki clover ile bile boot edilemiyo hep Windows Server triggered unnest of range hatası ile karşılaşıyorum
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.