Hocam merhabalar,Desteklenmiyor.
Sizin rehberinizi takip ederek kurmaya çalıştım ben de Mojave yi asus laptopuma, ama takıldım şimdi, süreci anlatayım size.
Dün gece kurma işlemi gayet güzel ilerliyordu ilk kurulumu gerçekleştirdim sonrasında restart attı, sonra bu sefer install from HDD yapacaktım ki bi yandan videonuzu izlerken dalmışım saga sola herhangi bi tuşa basmadığım için config ayarlarını yapamadan otomatik boot ediverdi clover ekranında. Yani boşa gitti o kurulum.
Bu aşamadan sonra her şeyi baştan yapmaya karar verdim ama hiçbir şekilde dün geceki kurulum ekranı gelmiyor. Clover ekranında install mac os from osxinfomojave yaptıktan sonra, apple logosu geliyor yarıya kadar ilerledikten sonra sol üstte fare imleci beliriyor. Çok kısa süre sonra baştan dolmaya başlıyor apple logosu. Ve çok az dolduktan sonra tekrar fare imleci beliriyor ve öylece kalıyor.
Sizi süreç ile alakalı daha fazla bilgilendirmek istiyorum. -v ile çalıştırıp ekran resmi falan at demişsiniz insanlara, onu nasıl yapıyoruz onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olacağım. 6-7 gündür şu kurulum ile uğraşıyorum bir türlü beceremedim.
Sistemim: ASUS K556UQ CORE İ5 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD
Nvidia GeForce 940MX.
Bana uygun Clover dosyası da paylaşabilir misiniz acaba. Paylaşırsanız onu nasıl kullanılabilir hale getirebilirim onu da bilmiyorum bu arada.