Kurulum yaparken aşağıdaki hatayı alıyorum. Formda bulduğum birkaç çözüm yolu söylenmiş ama olmuyor kimisi catalina kuramayıp eski sürümlere geçmiş ben catalina kurmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Asus K56CM serisi notebook
İntel i7 3517U İşlemci
8 GB Ram
İntel 4000 HD Graphics
Nvidia GeForce GT 635M
AppleKeyStore: :start: _kernel_relay_enable = 0
AppleKeyStore: :start: _sep_enabled = 0
osxinfo.net
bu linktekileri denedim sonuç aynı
osxinfo.net
buradakileri denedim fakat sonuç değişmedi @KaoS ' un paylaştığı alttaki kext ile denemeler ve farklı usb portlar ve ya bios update denedim çözüm olmadı fakat farklı hata aldım 2. ekran görüntüsünü paylaşıyorum.
Son olarakta buradaki linkte olanları denedim olmadı lütfen yardım edermisiniz bir türlü çözemedim. Hackintosh konusunda çok yeniyim o yüzden çok fazla bilgimde yok
github.com
osxinfo.net
Asus K56CM serisi notebook
İntel i7 3517U İşlemci
8 GB Ram
İntel 4000 HD Graphics
Nvidia GeForce GT 635M
AppleKeyStore: :start: _kernel_relay_enable = 0
AppleKeyStore: :start: _sep_enabled = 0
ÇÖZÜLDÜ - Boot Ederken AppleKeyStore: :start: _sep_enabled = 0 Hatası - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhaba, Catalina 10.15.2 imajı ile kurulum yapmak istediğimde boot sırasında AppleKeyStore: :start: _kernel_relay_enable = 0 AppleKeyStore: :start: _sep_enabled = 0 hatası alıyorum.
ÇÖZÜLDÜ - Catalina Kurulumda applekeystore:Start:_sep_enabled=0 hatası - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Öncelikle merhabalar. Bilgisayarımda catalina 10.15.4 kurmaya çalışırken boot esnasında gördüğünüz hatayı alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Özelliklerim:Intel Core i5 3317U işlemci 4GB 1666 hz Ram Nvidia Geforce GT 620M ve Intel HD 4000 ekran kartı
Bios ayarlarını kontrol et ve bios güncellemen varsa öncelikle bios güncellemesini yao.
Kurulum öncesi ekran kartın için olan config dosyasının adını config.plist olarak değiştirerek kurulum dene.
Kurulumda USB 2.0 port ve USB 2.0 bellek kullandığına emin ol, farklı USB portlarını dene.
Kurulum yine başarısız olursa E/C/K/O içerisinde aşağıdaki kextler haricindekileri yedekleyerek sil.
AppleALC.kext
Lilu.kext
FakeSMC.kext
WhateverGreen.kext
USBInjectALL.kext
VoodooPS2Controller.kext
Son olarakta buradaki linkte olanları denedim olmadı lütfen yardım edermisiniz bir türlü çözemedim. Hackintosh konusunda çok yeniyim o yüzden çok fazla bilgimde yok
GitHub - rafaelmaeuer/Asus-UX32VD-Hackintosh: Install macOS Big Sur on Asus UX32VD Laptop (+ Triple-Boot Win 10 & Ubuntu)
Install macOS Big Sur on Asus UX32VD Laptop (+ Triple-Boot Win 10 & Ubuntu) - rafaelmaeuer/Asus-UX32VD-Hackintosh
Asus K55vj Stuck at "applekeystore::start: _sep_enabled = 0" - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Asus K55V Specifications Processor Intel® Core ?? i7-3630QM 2.40GHz 6M Cache, up to 3.40GHz Operating System Microsoft Windows 8 chipset Intel® HM77 Express Chipset Memory 8GB DDR3 Display 15.6 "16: 9 HD (1366x768) LED Backlight Graphic nVidia GeForce GT635 2GB GDDR3 VRAM Storage...
Ekli dosyalar
-
207.1 KB Görüntüleme: 594
-
411.3 KB Görüntüleme: 279