Asus N551VW-FY273T | macOS Catalina 10.15.2

whelmedjedi

APPRENTICE
9 Eyl 2019
12
1
21
Su an yavru vatan kuzey kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeyim türkiyeye dönünce bakalım

Eğer Notebookunuzda DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi bu rehberi kullanarak Yerleşik ACPI Dosyalarının Çıkartırsan senin notebook için yama yaparım tochpad v.s benim içinde eski bilgilerimin unutulmaması adına güzel bir deneyim olur Ancak bu link'de Asus N552vw Touchpad ve Batarya DSDT arkadaşımız zaten paylaşmış istersen ilk önce onu bir dene sonuca ulaşamazsan bana dönüş yaparsın Yerleşik ACPI Dosyalarının Çıkartırsın sana yardımcı olurum

Efi Klasörünün Altında Config.plist Dosyam var yamaların bir kısmıda ona yapıldı ancak config.plist dosyasında benim makinam için atanan bir seri numarası olduğunda pek tamamını paylaşma tarftarı değilim sizin sormak istediğiniz bir şey varsa modetörlerimizin affına sığınarak bilgim ölçüde yardımcı olmaya çalışırım tşk.ler
hocam config plist olmadan paylaşabilirsiniz. benim bilgisayarım da n552vw modeli. o yüzden birebir uyacağını düşünüyorum. kextlere ve dsdt dosyalarına ihtiyacım var.

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
666
483
301
hocam config plist olmadan paylaşabilirsiniz. benim bilgisayarım da n552vw modeli. o yüzden birebir uyacağını düşünüyorum. kextlere ve dsdt dosyalarına ihtiyacım var.
Paylaşdım verdiğim linkde var indir sadece config.plist de 13.1 yap
Paylaşdım verdiğim linkde var indir sadece config.plist de 13.1 yap
denediğinde bilgi verirsen sevinirim bir sorun varsa kaldırayım tekrar düzenleyip koyarım