ASUS N552VW Touchpad sorunu

dorukakdoganli

APPRENTICE
25 Şub 2018
11
0
1
25
Merhabalar
yaklaşık bir buçuk aydır bilgisayarıma High Sierra yüklemeye çalışıyom.
ilk bir ay teker teker sorunları halletmeye çalıştım ancak mavi sakalın paylaştığı [Başarılı Kurulum] Asus N752VX High Sierra 10.13.3 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu kurulum dosyasıyla neredeyse bütün sorunlarım halloldu. Üstüne de AR5WB222,AR946x,AR9485,AR9565 için kext | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu burdaki wifi kext'ini kurduktan sonra (lilu.kext dışındaki kext'leri kurdum öbür türlü sadece safe mode'da çalışıyor) sistem çok daha sağlıklı çalışmaya başladı.
Ancak hala çalışmayan ve benim onlarca rehberi denesem de başarılı olamadığım bazı donanımlar var.
Şu an için en önemlisi: Touchpad I2C HID ELAN 1000.
Diğerleri: Bluetooth ve Klavye aydınlatması.
(Kart okuyucu mini displayport USB C 3.1 daha denenmedi)
Touchpad konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim:)

dorukakdoganli

APPRENTICE
25 Şub 2018
11
0
1
25
Yapmayı denediğimde hep hata alıyordum tekrar deneyip hatanın da ne olduğunu göndereceğim
Uzun zaman geçti ama o arada daha büyük sorunlar çıkmıştı.
Harddisk yerine SSD'ye kurulum yaptım ve ciddi anlamda hızlı çalışıyor artık. Yukarıda linkini verdiğim kurulum linkindeki evi dosyası Catalina kurulumunda çalışmadı. Bu yüzden sıfırdan sitedeki kurulum cofig'leriyle kurulum yaptım. Bu sefer de ses ve pil durumunu göremiyorum. Sesi hem AppleALC hem de VoodooHDA ile kurmayı denedim ikisi de çalışmadı.
Ama asıl soruna dönersek:
DSDT yamalamayı bir türlü başaramadım. Dosyaları doğru şekilde sökemiyormuşum.
Rehberinizde yazdığı gibi tekrar söktüm, yine hata aldım. refs.txt ile tekrar söktüm ama yine değişen bir şey yok.
Bu durumla ilgili ne yapabilirim?
Bakmak isterseniz: Clover Dosyası
Ekran Resmi 2019-12-27 22.23.48.png

Son düzenleme: