ASUS P8B75-M LX R7 240 Mac Os Mojave uyumu

gekyume

APPRENTICE
28 Tem 2019
9
0
1
Denizli
Merhabalar sistem ozelliklerim su sekilde
i3 3220 islemci
8 gb 1333 mhz ram
asus p8b75-m lx anakart
amd r7 240 ekran karti ve Intel HD 2500
Atheros AR9485 ve Realtek PCIe GbE Family controller

Bu sisteme mac os kurabilir miyim? Kurabilirsem hangi surumleri kurabilirim? Mojave yi kurmayi denedim fakat bir turlu ekran kartimi tanitamadim, baska surumleri denesem boyle bir sorun olur mu? Yardimlarinizi bekliyorum

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Sana zaten açtığın konularda yardımcı olunmaya çalışılıyor. Eğer sistemin uyumsuz olsaydı zaten konuda bu belirtilirdi. High Sierra daha uyumlu olabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

gekyume

APPRENTICE
28 Tem 2019
9
0
1
Denizli
Kusura bakmayin tesekkur ederim. Ayni sisteme sahip olan arkadaslar buradan bakabilirler. Simdi basliyorum High Sierra kurulumuna.
Merhabalar high sierra kurulumunda tekrar sorunlar yasadim. UEFI uzerinden denedigimde cozunurluk sorunu ve usb siz boot edememe sorunu yasadim aldigin hatalarin cozumunu denedim fakat baska bir hata aldim boyle devam etti. UEFI olmadan boot ettigimde cozunurluk sorunu yoktu fakat yine usb siz boot edemiyordum. Ve en onemlisi, ekran kartimi bir turlu tanitamadim sisteme. Sesi de tanitmadim ugrassam olurdu muhtemelen ama ekran karti tanitmak ve usb siz boot etmek ne denersem deneyeyim olmuyordu. Bilemiyorum basarili kurulum sayilmaz bu muhtemelen, ayni sisteme sahip olan arkadaslar eger kurduysaniz cevaplayabilirseniz cok sevinirim ama suanlik ben basaramadim ne Mojave ne High Sierra kurulumunu.

Son düzenleme: