kuruluma geçerken mi alıyorsunuz bu hatayı hata resmi atar mısınızmasthetc hatası alıyorum yardım edebeilirmisiniz
efiniz bozuk EFI/OC içine girip fotoğraf atın bakalım sorun neEkli dosyayı görüntüle 34003
evet flash takkıp b aşlattıktan sonra
ve ayrıyettten clg bloc onu bıoastan bulamadım
Ekli dosyayı görüntüle 34004
uefı olarak başlattıgımda ıse bu sekılde
hocam dosyanın komple adını config.plist yapın o şekilde değilEkli dosyayı görüntüle 34005
bu şekilde look plis dıye bıey vardı onu confıng plıst yaptım
yaptınız mıdönuşunuzu beklıyorum
hayır hocam ne hepsi ilk düzelttiğinin 017 numaralı olan dışındakileri silin ve onun adını da config.plist yapınhepsinin tek tek yani dogru mu anladım
adı sadece config.plist olsun resimdeki gibi değil17 hariç hepsini siliyorum tamam
hocam dosyanın adı sadece config.plist olsunEkli dosyayı görüntüle 34006
bu şekilde dogru mudur
umarım doğru olmuşturtamam 17- de sildim
şimdş denıyeyım mı
hocam resim istedim yazıdan ne anlayayım neden kaldığını mesajınızı düzenlemeyin bildirim gelmiyor ya cevapla diyin ya da etiket atınteşekkür ederi deneyeyım geleyım
Ekranda takili kalsi ama
Ekranda takili kalsi ama
yukiwq
Dedigim gibihocam resim istedim yazıdan ne anlayayım neden kaldığını mesajınızı düzenlemeyin bildirim gelmiyor ya cevapla diyin ya da etiket atın
dostum sana zahmet ekranda beklıyoumhocam resim istedim yazıdan ne anlayayım neden kaldığını mesajınızı düzenlemeyin bildirim gelmiyor ya cevapla diyin ya da etiket atın
dostummtamam 17- de sildim
şimdş denıyeyım mı
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.