İmaj içindeki varsayılan config dosyası masaüstü sistemler için. Sen kurulum denedin mi ve denediysen aldığın hata nedir?
diğer config dosyaları kurulum sonrası klasörü içerisinde ordan sistemine uygun olan config kopyalayıp EFI içerisine atman gerekmekte. Çalışmayan USB 2.0 mı 3.0 mı? Sanırım bana 2.0 çalışıyor gibi geldi Clover boot menüyü görmüşsün.
Teşekkürler, bütün config'leri göremediğim için bende bir sorun var sanmıştım. Öyleyse usb'ye atılan imaj açısından bir problem yok gibi gözüküyor.
Clover menü sorunsuz geliyor. Kuruluma devam ettiğimde ise her denemede farklı yerlerde donmalar oluyor.
Mesela hiç bir ayar yapmadan imajı yazdırıp çalıştırınca karşıma çıkan ekran:
Ben high sierra'da aynı donanım için benzer birinin yaptığı config'i kullanmıştım. Onu 2 sene önce yükleyebilmiştim, bir yere kadar çalışıyordu. Şimdi o config'i sizin masaüstü config'le birleştirmeye çalıştım ama tutturamadım tabi

Öyle olunca da şuralara kadar ilerledi.
Mojave'ye geçince config high sierra'dan ne konularda farklı olmalı onu bilmiyorum.
Önceki yüklememde öğrendiğim şeyleri aktarayım;
1 - Asus anakartlarda
MSR 0xE2 register'ı read-only oluyormuş. Böyle olunca ++++'larda donuyordu. Bunu çözmenin iki yolu var. Birincisi KernelToPatch kısmına iki satırlık bir hex ekleme yaparak, ikincisi bios'a bir flash atarak orayı düzeltmek. Ben sadece KernelToPatch yöntemiyle halletmiştim. (bu konuyla ilgili bilgi
How to extend the iMac Pro to X99 [Successful Build/Extended Guide] adresinde
B.1.2 başlığında var)
2 - Broadwell-E işlemciler için "0x040674" fakeCPUID kullanmak gerekiyor.
Şimdi bu adresteki arkadaşı taklit etmeye çalışacağım. Umarım başarılı olabilirim, çok da bilerek yapmıyorum çünkü işlemleri.
Up and running macOS Mojave 10.14.4 (18E226) on my Broadwell-E/X99 iMac Pro Hackintosh! This afternoon @DSM2 advised me that yesterday Apple seems to have added a second special build of MacOS 10.14.4 (18E2034) on swcdn.apple.com, likely for new devices. Abstract and Introduction: This originatin...
www.insanelymac.com
Sizin önerileriniz var mıdır? Özellikle de kext'leri değiştirme konusunda vs. çok bilgim yok.