Asus X550jx Catalina Kurulum Sorunu

kubilaybzk

APPRENTICE
29 Ocak 2018
50
9
21
Merhaba arkadaşlar yüklemek için boot etmeye çalışıyorum (Kaos nickli kullanıcının paylaşmış olduğu link üzerinden indirdim ve uygulamam gereken ne varsa hepsini uyguladım) usb ye kurulum imajını yazdırdıktan sonra boot ekranında seçim yaptığımda siyah ekranda kalıyor ve hiçbir tepki vermiyor.
Kullanmış olduğum config dosyası ekte, imaj içinde ekte bulunan config dışında hiçbir yükleme yapmadım.

NOT KENDİ WİNDOWS SİSTEMİMİN YANINA DEĞİL BOŞ BİR HARİCİ HDD ÜZERİNE KURULUM YAPACAĞIM.

Ekli dosyalar

Laptop Modeli
Asus X550jx xx099d
İşlemci Modeli
i5-4200H
Grafik Kartı
İntel HD Graphics 4600 & Gtx950M

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Bios ayarlarını default olarak ayarla. Bioastan Sata modu AHCİ olarak seç ve secureboot kapalı olduğundan eminol. Sonra güncellediğim config ile dene.

Bu yöntem ile ilerleyemezsen aşağıdaki linkten opencore dosyalarını indir ve kurulum imajının olduğu USB diskin EFI kısmını sil linkten indirdiğin EFI kısmını sildiğin EFI kısıma kopyala 002 - Diz Üstü - Haswell.plist dosyasının adını config.plist olarak değiştir ve bu şekilde ikinci yönem olrak dene.

Ekli dosyalar

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

kubilaybzk

APPRENTICE
29 Ocak 2018
50
9
21
Bios ayarlarını default olarak ayarla. Bioastan Sata modu AHCİ olarak seç ve secureboot kapalı olduğundan eminol. Sonra güncellediğim config ile dene.

Bu yöntem ile ilerleyemezsen aşağıdaki linkten opencore dosyalarını indir ve kurulum imajının olduğu USB diskin EFI kısmını sil linkten indirdiğin EFI kısmını sildiğin EFI kısıma kopyala 002 - Diz Üstü - Haswell.plist dosyasının adını config.plist olarak değiştir ve bu şekilde ikinci yönem olrak dene.
Dediğiniz ayarlamaları yaptım şimdi böyle bir hata alıyorum

Laptop Modeli
Asus X550jx xx099d
İşlemci Modeli
i5-4200H
Grafik Kartı
İntel HD Graphics 4600 & Gtx950M