bende efi/clover/kexts içinde sadece others kısmı var oraya koydum 10.13 diye klasör açıp içine mi koyayım yoksaEvet. Mojave. Yazilanlari harfiynen yaptin mi?
bende efi/clover/kexts içinde sadece others kısmı var oraya koydum 10.13 diye klasör açıp içine mi koyayım yoksaEvet. Mojave. Yazilanlari harfiynen yaptin mi?
evet others-de olmalı. efi dosyası usb bellekde mi, yoksa HDD içindeki Efi mi?bende efi/clover/kexts içinde sadece others kısmı var oraya koydum 10.13 diye klasör açıp içine mi koyayım yoksa
hdd içindeki efi deevet others-de olmalı. efi dosyası usb bellekde mi, yoksa HDD içindeki Efi mi?
O zaman Clover Boot ekranında Clovere ait dosyaları Delete yap. Sonra ardından yeniden Add yap. Sistemi çalıştırhdd içindeki efi de
benim cloverimde bir sorun var sanırım mouse de oynamıyor clover ekranında dediğinizi nasıl yapacağımO zaman Clover Boot ekranında Clovere ait dosyaları Delete yap. Sonra ardından yeniden Add yap. Sistemi çalıştır
değişen birşey yok hocam benim sistemim usb de görmüyor bugün temiz kurulum yaptım ama değişen birşey olmadı clover ekranında da usb mousum çalışmıyor fakat touchpad vs. çalışıyor bootloader'i yeniden yüklesem düzelirmi acebaBoot menunun ayarlarinda Add clover files gibi bir şeyler olmalı
Belki, donanımın Mojaveyi desteklemiyor. IO80211Family.kext-i S/L/E-e atdıkdan sonra rebuild cache yaptın mı?değişen birşey yok hocam benim sistemim usb de görmüyor bugün temiz kurulum yaptım ama değişen birşey olmadı clover ekranında da usb mousum çalışmıyor fakat touchpad vs. çalışıyor bootloader'i yeniden yüklesem düzelirmi aceba
Belki, donanımın Mojaveyi desteklemiyor. IO80211Family.kext-i S/L/E-e atdıkdan sonra rebuild cache yaptın mı?
Yaptım, yardımınız için teşekkür ederimBelki, donanımın Mojaveyi desteklemiyor. IO80211Family.kext-i S/L/E-e atdıkdan sonra rebuild cache yaptın mı?
Rica ederim. Çözüldüğü için sevindimYaptım, yardımınız için teşekkür ederim![]()
Düzgün çalışmıyor. Nadiren olsada bazen çalışıyor.Merhaba,
yorumlarda göremedim ama bluetooth çalışıyor mu?
Yabancı sitelerde hiç destek görmüyor QCWB335, buna da şükür ki bu forumda wifi için destek var.Düzgün çalışmıyor. Nadiren olsada bazen çalışıyor.
Merhaba, bende Atheros AR95x var. Denemek istiyorum ancak linkte dosya yok, rica etsem yenileyebilir misiniz?Bu kext Sierra (Lenovo G50-80) ile test edildi, başarılı şekilde çalışmaktadır.
Link:
Dropbox - 9565.zip
Kurulum:
Bu işlemlerden sonra Clover Configurator / Mount EFI bölümünden diskinizdeki EFI bölümüne bağlanın.
- /System/Library/Extensions dizininden aşağıdaki iki dosyayı silin (tabiki yedek aldıktan sonra).
- IO80211Family.kext
- IO80211FamilyV2.kext
- KCPM veya Kext Utility ile aşağıki iki dosyayı yükleyin
- corecapture.kext
- CoreCaptureResponder.kext
IO80211Family.kext adlı dosyayı bağlandığnız EFI bölümündeki;
/EFI/CLOVER/kexts/10.12 dizinine kopyalayın. (10.12 dizini yoksa siz oluşturun)
Tüm bu işlemleri tamamladıkdan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Link kırık hocam.
Hocam link kırık yenisini koymanız mümkün müBu kext Sierra (Lenovo G50-80) ile test edildi, başarılı şekilde çalışmaktadır.
Link:
Dropbox - 9565.zip
Kurulum:
Bu işlemlerden sonra Clover Configurator / Mount EFI bölümünden diskinizdeki EFI bölümüne bağlanın.
- /System/Library/Extensions dizininden aşağıdaki iki dosyayı silin (tabiki yedek aldıktan sonra).
- IO80211Family.kext
- IO80211FamilyV2.kext
- KCPM veya Kext Utility ile aşağıki iki dosyayı yükleyin
- corecapture.kext
- CoreCaptureResponder.kext
IO80211Family.kext adlı dosyayı bağlandığnız EFI bölümündeki;
/EFI/CLOVER/kexts/10.12 dizinine kopyalayın. (10.12 dizini yoksa siz oluşturun)
Tüm bu işlemleri tamamladıkdan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Hocam link kırık yenisini koymanız mümkün mü
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.