En sonunda layıkıyla danışacak duruma geldiğimi düşünüyorum, elimden geleni yaptım ama olmadı. hdd'ten boot sonrası kururlum ekranına gelemiyorum, siyah ekran çıkıyor.
sitedeki yönergeleri takip ederek yapıyorum ama ben windows kullanmadığım için anlatımın birebir aynısı bir kurulum yapmıyorum. fakat yanlış yaptığımı da sanmıyorum. ilk bootumu usb diskten yapıyorum, ikinci ekranda hddimi formatlıyorum, kurulacak olan yer olarak yine bu hddi gösteriyorum, kuruyor, sonrasında kurulum ayar menusune gelemiyor, yazılar geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor.
Üstesinden gelmek için bir çok makale yorum okudum, video izledim, bu kadar oldu. Bir çok olasılık denedim. Şimdi sizden yardım istiyorum.
config listim şu şekilde.
Dropbox - config.plist
ilgilenenlere şimdiden teşekküler
sitedeki yönergeleri takip ederek yapıyorum ama ben windows kullanmadığım için anlatımın birebir aynısı bir kurulum yapmıyorum. fakat yanlış yaptığımı da sanmıyorum. ilk bootumu usb diskten yapıyorum, ikinci ekranda hddimi formatlıyorum, kurulacak olan yer olarak yine bu hddi gösteriyorum, kuruyor, sonrasında kurulum ayar menusune gelemiyor, yazılar geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor.
Üstesinden gelmek için bir çok makale yorum okudum, video izledim, bu kadar oldu. Bir çok olasılık denedim. Şimdi sizden yardım istiyorum.
config listim şu şekilde.
Dropbox - config.plist
ilgilenenlere şimdiden teşekküler
- BootLoader
- opencore
- Anakart Modeli
- MSI B450 Gaming Plus MAX AM4 DDR4 Usb 3.2
- İşlemci Modeli
- Ryzen 5 3600 Soket Am4 3.6 Ghz
- Grafik Kartı
- Asus geforce gtx 1070
- Ses Kartı Modeli