Arkadaşlar merhabalar.
osxinfo.net
Yukarıdaki linkten imajı indirdikten sonra içerisindeki örnek config dosyalarından Ryzen için olanın ismini config.plist yaparak değiştirdim fakat kurulum Applekeystore Operation Failed kısmında kaldı. Daha sonra forumdan başka bir arkadaşın EFI dosyasını indirip denediğimde ise #[EB.BST.FBS|!] Err(0xE) <- EB.RH.LRH kısmında takılı kaldım. En son kendi config dosyamı oluşturduktan sonra yükleme ekranına kadar gelebildim fakat diski formatlayıp Install Big Sur dedikten sonra kurulumun bitmesine 12 dakika kala reboot atmaya çalışırken bir log ekranında kalıyorum. Hata logunu eke iliştirdim fakat EFI dosyasına boyut çok büyük dediği için doğrudan yükleyemedim. Kendi oluşturduğum EFI dosyasını bu linkten indirebilirsiniz: EFI.zip
Sistem konfigürasyonum şu şekilde:
Gigabyte B450 S2H
AMD Ryzen 5 3600
Sapphire Radeon 5600 XT Pulse
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler.
macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Apple 22 Haziran 2020 tarihinde WWDC 20220 (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı 2020)'de en yeni macOS sürümü olan macOS Big Sur (11.0) işletim sistemini tanıttı. Bir çok yenilik içeren bu sürüm elbette sadece geliştiricilere sunuldu ve kullanılmaya başlandı. 6 Ağustos 2020 tarihi itibari...
Sistem konfigürasyonum şu şekilde:
Gigabyte B450 S2H
AMD Ryzen 5 3600
Sapphire Radeon 5600 XT Pulse
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler.
Ekli dosyalar
-
256 KB Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
- Anakart Modeli
- Gigabyte B450 S2H
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 3600
- Grafik Kartı
- Sapphire RX 5600 XT Pulse
- Disk ve RAM
- 480GB SSD & 240GB SSD | Crucial 16 GB 3000 MHz