Merhabalar yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Sistem şu şekilde:
ASRock AB350 PRO4|
MSİ RX 570 4GB |
AMD Ryzen 3 1200|
GSKİLL 8GB DDR4 RAM|
500 GB HDD|
240GB SSD|
@montezuma Hocamın yayınladığı rehber sayesinde başarılı bir şekilde macOS Mojave Kurdum.
osxinfo.net
Çoğu işlev başarılı bir şekilde çalışıyor. Daha hepsini denem fırsatım olmadı ancak Siri gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Sorusu olanlar yorumda belirtebilir bildiğim bir şeyse mutlaka cevap veririm. İyi günler dilerim...
ASRock AB350 PRO4|
MSİ RX 570 4GB |
AMD Ryzen 3 1200|
GSKİLL 8GB DDR4 RAM|
500 GB HDD|
240GB SSD|
@montezuma Hocamın yayınladığı rehber sayesinde başarılı bir şekilde macOS Mojave Kurdum.
[Başarılı Kurulum] Ryzen 3 1200 | AsRock AB350 Pro4 | GTX 680 Mojave 10.14.3 - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
AMD sistem sahibi olan ve kurulumda zorluk çeken üyelerimize daha iyi yardımcı olabilmek adına iki gün önce edindiğim AMD tabanlı sisteme başarılı bir şekilde Mojave kurulumu gerçekleştirdim. Kurulum oldukça kolay. Zira AIgrey adlı geliştiricinin yayınladığı config.plist yaması ile INtel...
Çoğu işlev başarılı bir şekilde çalışıyor. Daha hepsini denem fırsatım olmadı ancak Siri gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Sorusu olanlar yorumda belirtebilir bildiğim bir şeyse mutlaka cevap veririm. İyi günler dilerim...
- Anakart Modeli
- ASRock AB350 PRO4
- İşlemci Modeli
- AMD RYZEN 3 1200
- Grafik Kartı
- MSİ RX570 4GB
- Disk ve RAM
- 500GBHDD+240GBSSD & GSKİLL 8GB DDR4 2133MHz