Sana daha önce bununla ilgili olarak uyarı verildi ancak hala özelden yardım talebinde bulunuyorsun. Paylaşılacak şeyler bu konuda paylaşılmalı. Forumun amacını unutmayın arkadaşlar.
tamam haklısın ama bizim bu konu hakkında mesajlaşmamız gerekiyor burda forumda konuda bunu yapamayız ve farkettiysen tüm bunlar hallolduğunda rehber yapıcağımı belirtmişim
tamam haklısın ama bizim bu konu hakkında mesajlaşmamız gerekiyor burda forumda konuda bunu yapamayız ve farkettiysen tüm bunlar hallolduğunda rehber yapıcağımı belirtmişim
Senin bu zamana kadarki sorunlarını çözerken özelden mi mesajlaştık seninle? Yada bu kadar üyemize yardım ederken özel mi mesajla mı yardım ettik? Forum kuralları net.
merhaba imajın link kayıp. linki güncelleyebilme ihtimali varmı acaba, çünkü ben high sierra 10.13.6 sürümünü kurdum olmadı. birde sizin yazdıklarınızı denemek istedim.
Deneyeceksin. Ancak senin bundan önce konularında sorunlarını doğru bir şekilde anlatman gerekliliği. Zira biz ne kadar doğru EFI paylaşsak ta, sistem ne kadar aynı olsa da senin dikkatinden kaçan bir ayrıntı ya da yetersiz anlatım sorunu çözmene engel olacaktır.
Şimdi özetle şöyle anlatayım üstad. windowsdan 80 GB lık HDD yi disk yönetiminden Siliyorum. Paragon Partition Manager ile Apple HFS olarak format atıyorum. UEFI windows 10 ssd diski söküyorum ki buraya bişiy olmasın die. Config dosyasından HD4600 dosyasını ismini düzenleyip, USB deki gerekli yere kopyalıyorum. BalenaEtcher programı ile USB2.0 flash belleğe high sierra imajı yazdırıyorum. BIOS ayarları da OK. UEFİ olarak USB den başlatıyorum. Kurulum ekranında disk izlencelerden 80 GB normal Harddiski GUID olarak biçimlendiriyorum. Sonra ileri dil seç kabul et dedikten sonra Kurulum başlıyor ve sorunsuz bitiyor. Yeniden başlattıktan sonrası yok. Nerede atladığım bişiy var
Bak sonrası nedir? Eğer bir hata varsa mutlaka verbose mod ile görünür? Ek olarak ilk mesajdaki EFI paketini deniyor musun? Denemediysen dene ayrıca şuna da bak.
Bak sonrası nedir? Eğer bir hata varsa mutlaka verbose mod ile görünür? Ek olarak ilk mesajdaki EFI paketini deniyor musun? Denemediysen dene ayrıca şuna da bak.
Cevab için Teşekkürler. Sizdeki EFI paketini henüz yüklemedim. Verbose daki son satırdaki hata şu "kext stall (0). 240s : IGPU" yazmakta. 10 dakika sonra yine aynı yazı gelmekte. Verdiğiniz Linkteki Majove için.
sizdeki EFI klasörü ile USB deki EFI klasörünü yer değiştirdiğimde USB den başlatıyorum fakat boot yapmıyor.
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.