Merhaba,
Nvdia kart ile Big Sur gibi güncel bir sürümü yükleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi ama yapılıyor.
Sistem:
Lenovo ThinkCentre H81 Anakart
Öncelikle @yusufklncc 'a çok teşekkür ediyorum. Tekrardan çok fazla kez yardımları dokundu.
osxinfo.net
Konudaki yönergelerle Big Sur Kurulumu yaptım. Kuruluma geçmede sorun yaşadığım noktada BIOS ayarlarında Network ayarı altında, Boot Agent ayarını kapatmadan boot edemedim. İşinize yarayabilir.
Kurulumdan sonra etherneti uygun kexti indirip etherneti etkinleştirdim. Hackintool uygulaması üzerinden 82579LM Intel olduğunu gördüm ve buna uygun kurulumu gerçekleştirdim.
osxinfo.net
Daha sonra ses kurulumu için ;
ÇÖZÜLDÜ - OpenCore BigSur Layout ID ile AppleALC Ses Tanıtma - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
konusunu takip ederek basitçe gerçekleştirdim.
Çalışmayan :
Ekran Çözünürlüğü (1080p) (DVI to VGA dönüştürücüsü kullandığım için 1080p çözünürlük alamadım. HDMI dönüştürücü kullanılacak.)
Nvdia kart ile Big Sur gibi güncel bir sürümü yükleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi ama yapılıyor.
Sistem:
Lenovo ThinkCentre H81 Anakart
- i7-2600
- GTX 770 2 GB
- 8 GB Ram
Öncelikle @yusufklncc 'a çok teşekkür ediyorum. Tekrardan çok fazla kez yardımları dokundu.
macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Herkese selamlar günümüzde yerini sağlamlaştırmış OpenCore Bootloader ile hazırladığım imajları hepinizin kullanımına sunuyorum. Karşılaştığınız sorunları geri dönüş olarak bildirirseniz sorunlarımı kapatabilirim. Bu imaj macOS Big Sur 11.7.1 (20G908) sürümüne aittir. İmaj içinde hali hazırda...
Konudaki yönergelerle Big Sur Kurulumu yaptım. Kuruluma geçmede sorun yaşadığım noktada BIOS ayarlarında Network ayarı altında, Boot Agent ayarını kapatmadan boot edemedim. İşinize yarayabilir.
Kurulumdan sonra etherneti uygun kexti indirip etherneti etkinleştirdim. Hackintool uygulaması üzerinden 82579LM Intel olduğunu gördüm ve buna uygun kurulumu gerçekleştirdim.
IntelMausiEthernet- Intel Ethernet Sürücüsü - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Intel'in güncel Ethernet Kartları için sürücü. Yeni sürüm ile beraber 200 serisi anakartlarda bulunan I219LM ve I219V model ethernet kartlara destek geldi. Bu sürücünün desteklediği modeller: 5 Serisi 82578LM 82578LC 82578DM 82578DC 6 ve 7 Serisi 82579LM 82579V 8 ve 9 Serisi I217LM I217V...
Daha sonra ses kurulumu için ;
ÇÖZÜLDÜ - OpenCore BigSur Layout ID ile AppleALC Ses Tanıtma - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
konusunu takip ederek basitçe gerçekleştirdim.
Çalışmayan :
Ekran Çözünürlüğü (1080p) (DVI to VGA dönüştürücüsü kullandığım için 1080p çözünürlük alamadım. HDMI dönüştürücü kullanılacak.)
Ekli dosyalar
-
91.2 KB Görüntüleme: 206
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- MSI B560 Torpedo
- İşlemci Modeli
- i5 11400F
- Grafik Kartı
- RX 6600 8 GB
- Disk ve RAM