macOS Catalina konudaki anlatıma göre başarılı bir şekilde kurulmuştur: macOS Catalina AMD & Intel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
@KaoS Ustaya teşekkürlerimi sunarım. Uzun süredir forumdan uzak kaldım ama kurulumda da pek sorun yaşamadım.
Anakart: Asus H81M-C
İşlemci: Intel i5 4460
Ekran Kartı: ASUS GTX 760
Ses sürücüsü: ALC887
Ethernet: Realtek RLT8168G/8111G
Sistemimde 2 adet SSD olduğundan ayrı ayrı olarak Windows 10 ve macOS kurulumu yapıyorum. Yani herhangi bir kurulumda EFI bölümleri zarar görmesin diye diskin birini söküyorum. Kurulum sonrası tekrar bağlıyorum.
Kurulumda USB EFI içeriği değiştirilmeden sistem boot edildi ve talimatlara göre kurulum yapıldı.
Kurulum sonrası USB içerisinde bulunan araçlardan Clover Bootloader kuruldu.
Config dosyası düzenlendi,gereksiz komutlar ve Kext dosyaları EFI klasöründen ve Config dosyasından silindi.
Ekran Kartı native olarak tanıdığı için smBios iMac14,2 olarak ayarlandı. Sistem restart edildi ve ardından USB olmadan sistem boot edildi.
Ses sürücüsü ALC887 varsayılan düzenlemeye göre tanıdı.
Ethernet sürücüsü RLT8111 EFİ içerisinde bulunan Kext sayesinde tanıdı.
Düzenlenmiş EFİ Klasörü: EFI.zip
Alternatif İndirme Bağlantısı: Asus_H81M-C-i5_4460-_GTX_760.zip
@KaoS Ustaya teşekkürlerimi sunarım. Uzun süredir forumdan uzak kaldım ama kurulumda da pek sorun yaşamadım.
Anakart: Asus H81M-C
İşlemci: Intel i5 4460
Ekran Kartı: ASUS GTX 760
Ses sürücüsü: ALC887
Ethernet: Realtek RLT8168G/8111G
Sistemimde 2 adet SSD olduğundan ayrı ayrı olarak Windows 10 ve macOS kurulumu yapıyorum. Yani herhangi bir kurulumda EFI bölümleri zarar görmesin diye diskin birini söküyorum. Kurulum sonrası tekrar bağlıyorum.
Kurulumda USB EFI içeriği değiştirilmeden sistem boot edildi ve talimatlara göre kurulum yapıldı.
Kurulum sonrası USB içerisinde bulunan araçlardan Clover Bootloader kuruldu.
Config dosyası düzenlendi,gereksiz komutlar ve Kext dosyaları EFI klasöründen ve Config dosyasından silindi.
Ekran Kartı native olarak tanıdığı için smBios iMac14,2 olarak ayarlandı. Sistem restart edildi ve ardından USB olmadan sistem boot edildi.
Ses sürücüsü ALC887 varsayılan düzenlemeye göre tanıdı.
Ethernet sürücüsü RLT8111 EFİ içerisinde bulunan Kext sayesinde tanıdı.
Düzenlenmiş EFİ Klasörü: EFI.zip
Alternatif İndirme Bağlantısı: Asus_H81M-C-i5_4460-_GTX_760.zip
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore 1.0.3
- Anakart Modeli
- ASUS H81M-C
- İşlemci Modeli
- İ5 4460
- Grafik Kartı
- MSI RX 570
- Ses Kartı Modeli