Konu yetersiz. Hangi adımları takip ettin, kurulum dosyaları, Kext vs bunları da paylaşmalısın. Burada konu açmanın amacı benzer sistemleri olanlara kurulumda yardımcı olmak olmalı. Sadece kurdum demek olmamalı.
Konu yetersiz. Hangi adımları takip ettin, kurulum dosyaları, Kext vs bunları da paylaşmalısın. Burada konu açmanın amacı benzer sistemleri olanlara kurulumda yardımcı olmak olmalı. Sadece kurdum demek olmamalı.
Bendede Xeon E5450 G41-MT S2P - GTX 950 var fakat kuruluma geçip apple logosu gelince makine reset çekiyor. Bazen logo gelmeden reset çekiyor, sitedeki osxinfo high sierra imajını indirdim. Ayrıca bendeki anakart sata 2 ve ahci ayarı yok.
Bendede Xeon E5450 G41-MT S2P - GTX 950 var fakat kuruluma geçip apple logosu gelince makine reset çekiyor. Bazen logo gelmeden reset çekiyor, sitedeki osxinfo high sierra imajını indirdim.
ben buraya kadar bile gelemiyorum birde debug=0x100 komutunu ekle yabancı forumda birisi böyle yazmış ayrıca birisi xeon e5440 ve gtx 970 için config paylaşmış verdiğim configi dene. Yukarıda verdiğim configi kullanıp bios ayarlarını sıfırladım devre dışı olan intel ekran kartını aktif ettim kuruluma eçti fakat şimdi kurulum ekranında dondu
Yukarıdaki configi kullanıp bios ayarlarını sıfırladım. Bios'tan.Onboard intel ekran kartı devre dışıydı 32MB bellek vererek açtım. C Stateleri ve HPET 64bit modunu aktif ettim. kurulum ekranına geçti.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.