Selamlar,
4 gün kadar 0 bilgi ile uğraşıp kurdum. Direkt olarak marka model olarak uygun rehber bulamadığım için gelecekte kurmak isteyenlere fikir vermek için paylaşıyorum.
Sistem Özellikleri;
CPU: Intel® Core™ i7-6600U
Grafik: Intel® Entegre
Bellek: 8 GB DDR4
Depolama: 256 GB SSD
Ses: Dolby® Advanced Audio™ v2
I/O Giriş- Çıkış: 3 adet USB 3.0 ,RJ45, Mini DisplayPort™, HDMI™, 4'ü 1 Arada Kart Okuyucu, 3,5 mm Mikrofon / Kulaklık
Wifi: Intel Dual Band Wireless-AC 8260
Ethernet: Intel PCH SPT I219 LM Ethernet Controller
Kurulumu Kaos'un hazırladığı image ve onun yönergelerini sırayla yaparak tamamladım.
Çalışan ve çalışmayan özellikleri yerine direkt çalışmayanları yazmak istiyorum.
- Card Reader ( Bu anladığım kadarıyla hiç bir şekilde çalışmıyor )
- Internal sound , yani laptopun kendi hoparlörü ( Bunu AppleALC yerine VoodooHDA yükleyerek çözdüm)
- Mini display port (Deneme imkanım yok, o yüzden çalışıp çalışmadığını bilmiyorum)
- HDMI ( Bunu da deneme imkanım olmadığı için çalışıp çalışmadığı belirsiz )
Dileyenlerle kext dosyalarını ve config dosyasını paylaşabilirim.
Kurulum dosyalarını hazırlamakta emeği geçen, kurulum için yardımcı olan herkese ( bu forumda ve diğer forumlarda ) teşekkür ederim.
4 gün kadar 0 bilgi ile uğraşıp kurdum. Direkt olarak marka model olarak uygun rehber bulamadığım için gelecekte kurmak isteyenlere fikir vermek için paylaşıyorum.
Sistem Özellikleri;
CPU: Intel® Core™ i7-6600U
Grafik: Intel® Entegre
Bellek: 8 GB DDR4
Depolama: 256 GB SSD
Ses: Dolby® Advanced Audio™ v2
I/O Giriş- Çıkış: 3 adet USB 3.0 ,RJ45, Mini DisplayPort™, HDMI™, 4'ü 1 Arada Kart Okuyucu, 3,5 mm Mikrofon / Kulaklık
Wifi: Intel Dual Band Wireless-AC 8260
Ethernet: Intel PCH SPT I219 LM Ethernet Controller
Kurulumu Kaos'un hazırladığı image ve onun yönergelerini sırayla yaparak tamamladım.
Çalışan ve çalışmayan özellikleri yerine direkt çalışmayanları yazmak istiyorum.
- Card Reader ( Bu anladığım kadarıyla hiç bir şekilde çalışmıyor )
- Internal sound , yani laptopun kendi hoparlörü ( Bunu AppleALC yerine VoodooHDA yükleyerek çözdüm)
- Mini display port (Deneme imkanım yok, o yüzden çalışıp çalışmadığını bilmiyorum)
- HDMI ( Bunu da deneme imkanım olmadığı için çalışıp çalışmadığı belirsiz )
Dileyenlerle kext dosyalarını ve config dosyasını paylaşabilirim.
Kurulum dosyalarını hazırlamakta emeği geçen, kurulum için yardımcı olan herkese ( bu forumda ve diğer forumlarda ) teşekkür ederim.
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Lenovo Thinkpad x260
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 6600U
- Grafik Kartı
- Intel Entegre
- Ses Kartı Modeli
- Dolby Advanced Audio v2
- Ağ Aygıtları
- Intel Dual Band Wireless-AC 8260, Intel PCH SPT I219 LM Ethernet Controller