Sistem Özellikleri
-İşlemci: İntel Core i3 6100
-Harici GPU: Asus R7 240
-Dahili GPU: HD Graphic 530
-Ram: Kingston HyperX 8 GB DDR 4 2133 Mhz
-Sabit Disk: WD 500 GB HDD
-Flash Bellek: Sandisk Cruzer Blade 16 GB
--Öncelikle Sistemimin uygun olup olmadığını kontrol ettim
osxinfo.net
--Daha sonra MacOS Mojave 10.14.6 AMD & Intel Kurulum İmajı Konusundan imajı indirip USB belleğime Balenaetcher ile yazdırıp Bios ayarları mı düzenledim.
BIOS Ayarları
-(Load Default Settings).
-SATA: AHCI
-VT-D: Disable
-EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable
-Secureboot: Disable
-CFG-Lock= Disable
-Boot Option Priorities: UEFI USB
--Kurulumda herhangi bir hata almadım osxinfo.net imajından önce kullandığım tüm imajlar da Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 ve End Random seed Hatasını alıyordum osxinfo.net imajında bir problem yaşamadım her şeyi konuda bahsedildiği gibi takip ettim ve kurulumu sorunsuz tamamladım.
--Açılışta kayan kodlar yerine Apple logosunu görmek için clover operating system de efi dosyamı çalıştırıp
-v komutunu sildim.
--osxinfo.net teşekkür ederim.
--Herkese başarılı kurulumlar..
--Wireless Adaptör: DK-NT-WDA600
--Wireless Adaptör kurulum sonrası çalışmadı, Realtek 802.11n ve 802.11ac USB Wi-Fi Adaptörleri için Sürücü Paketi bu konudan chris1111/Wireless-USB-Adapter-Clover bu dosyanın kurulumunu yapıp sistemi yeniden başlatınca sorun çözüldü.
-İşlemci: İntel Core i3 6100
-Harici GPU: Asus R7 240
-Dahili GPU: HD Graphic 530
-Ram: Kingston HyperX 8 GB DDR 4 2133 Mhz
-Sabit Disk: WD 500 GB HDD
-Flash Bellek: Sandisk Cruzer Blade 16 GB
--Öncelikle Sistemimin uygun olup olmadığını kontrol ettim
MSI B150 GAMİNG M3, i3 6100, R7 240 Mojave Uyumu
Sistem Özelliklerim İşlemci: i3 6100 Anakart: MSİ B150 GAMİNG M3 Ekran kartı: Asus R7 240 2GB Ram: Kingston HyperX 2133 MHz DDR4 Sabit Disk: WD 5400 Rpm (Elimde yedek disk olarak durduğu için buna kuracağım) Teşekkürler.
osxinfo.net
BIOS Ayarları
-(Load Default Settings).
-SATA: AHCI
-VT-D: Disable
-EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable
-Secureboot: Disable
-CFG-Lock= Disable
-Boot Option Priorities: UEFI USB
--Kurulumda herhangi bir hata almadım osxinfo.net imajından önce kullandığım tüm imajlar da Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 ve End Random seed Hatasını alıyordum osxinfo.net imajında bir problem yaşamadım her şeyi konuda bahsedildiği gibi takip ettim ve kurulumu sorunsuz tamamladım.
--Açılışta kayan kodlar yerine Apple logosunu görmek için clover operating system de efi dosyamı çalıştırıp
-v komutunu sildim.
--osxinfo.net teşekkür ederim.
--Herkese başarılı kurulumlar..
--Wireless Adaptör: DK-NT-WDA600
--Wireless Adaptör kurulum sonrası çalışmadı, Realtek 802.11n ve 802.11ac USB Wi-Fi Adaptörleri için Sürücü Paketi bu konudan chris1111/Wireless-USB-Adapter-Clover bu dosyanın kurulumunu yapıp sistemi yeniden başlatınca sorun çözüldü.
Son düzenleme: