MSI özel üretim itx pc kasasına sahibim. Hackingtosh macerasına Haziran 2019 tarihinden Hig Sierra ile dahil oldum. Sistemle baraber gelen GTX1060 3GB ekran kartını RX570 4GB ekran kartıyla değiştirip sistem üzerinden güncelleme ile Mojove'ye geçiş yaptım. Catalina için yeniden düzenleme yapıp başarılı bir şekilde 10.15.1 sürümüne geçtim. WIFI hariç her şey uyumlu bir şekilde çalışıyor.
Sistem Özellikleri:
Hackingtosh Sisteminizi test etmek istiyorsanız. İnternete Unigine Valley Bencmark yazarsanız çıkan sidete ücretsiz indirip deneme yapabilrsiniz. Praset bölümünden Exreme HD seçip Run butonuna bastım. Daha sonra sol üst menüden Bencmark düğmesine bastım ve sonuçlanmasını bekledim. Sonucu aşağıda paylaşıyorum. Not: Elimde Macbook Air early 2014 var aynı testi airbook'a yapınca sistem dondu cevap vermedi. Test sonucuna ulaşamadım.
Sistem Özellikleri:
- İntel i5 6400 İşlemci
- MSI B090 Anakart (B150 Chipset kullanıyor)
- Kingston 8GB 2333 Mhz DDR4 Ram
- MSI RX570 4GB Ekran Kartı
- Samsun Evo Pro 256GB SSD
- WD 1TB HDD
- İntel 3165 Wifi Card
- İntel 3165 Wifi Card
- Uyku
- Bluetooth
- Sabit Disk Uyutma
- Ekran Kartı
- PCI ve Chipsetler
- USB 3 ve USB 2 sürümleri
Hackingtosh Sisteminizi test etmek istiyorsanız. İnternete Unigine Valley Bencmark yazarsanız çıkan sidete ücretsiz indirip deneme yapabilrsiniz. Praset bölümünden Exreme HD seçip Run butonuna bastım. Daha sonra sol üst menüden Bencmark düğmesine bastım ve sonuçlanmasını bekledim. Sonucu aşağıda paylaşıyorum. Not: Elimde Macbook Air early 2014 var aynı testi airbook'a yapınca sistem dondu cevap vermedi. Test sonucuna ulaşamadım.