Sierrayı başarılı şekilde kurdum çalışmayan ekran ve Network kext kurularak çalışır hale geldi. Buraya kadar herşey güzeldi clover kurarak kendi başına açılır hale getirdiğimde ekran uzun zaman bekledikten sonra reset atmaya başladım açılışa -V komutunu ekleyerek sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ama nafile
Bende kurulumda kullandığım flashla açtım yine çalıştı. Anladığım kadarıyla sorun acılışta kullandığım config ile ilgili Ekran kartım Geforge 8500 Gt 256 ram ben clover config dosyasına açılışta çalışması için Nvidia legacy olarak ekledim açılışta sıkıntı yaşamadım(Dosya ektedir)
Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı? konunun acemisi olduğumu belirteyim şimdiden Yardımlarınıza teşekkür ederim.
Bende kurulumda kullandığım flashla açtım yine çalıştı. Anladığım kadarıyla sorun acılışta kullandığım config ile ilgili Ekran kartım Geforge 8500 Gt 256 ram ben clover config dosyasına açılışta çalışması için Nvidia legacy olarak ekledim açılışta sıkıntı yaşamadım(Dosya ektedir)
Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı? konunun acemisi olduğumu belirteyim şimdiden Yardımlarınıza teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
3 KB Görüntüleme: 218
- BootLoader
- Opencore
- Laptop Modeli
- Dell Latitude E5550
- Anakart Modeli
- Host bridge: Intel Corporation Broadwell-U Host Bridge -OPI (rev 09)
- İşlemci Modeli
- I7 5600-U
- Grafik Kartı
- Intel Corporation HD Graphics 5500
- Ses Kartı Modeli
- Intel Corporation Broadwell-U Audio Controller
- Ağ Aygıtları
- Intel Corporation Ethernet Connection (3) I218-LM
- Disk ve RAM
- Sata - 8gb