Merhaba, broadcom bcm4352 model wifi kartım var.
github.com
buradaki efi ile kurulumu tamamladım. Wifi ve Bluetoothumu tanımlı çalışmadı. İçindeki kextler şu şekilde;
Bir ihtimal kurulum sırasında kart yerine tam oturmamış olabilir. Şimdi oturduğundan emin oldum ve windowsta kontrol ettim çalışıyor.
Sanırım bu marka model tak çalıştır, ayrı bir kext'e ihtiyaç duymuyor ki efi'i paylaşan da içine bir kext koymamış.
Şimdi nasıl aktif edebilirim. RehabMan'in github'ındaki kextler inmiyor, elinde olan varsa paylaşabilir mi ve kextleri direk efi'e mi kopyalamalıyım, library'e mi yoksa hackintolla mı sürüklemeliyim?
https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-fake-pci-id/downloads/
FakePCIID de indirilemiyor, Paylaşırsanız sevinirim.
Arşivden buldum kextleri buraya yükledim başka ne yapmam gerekiyor?
-------------------------------
Son olarak yukarıdaki videoda anlatıldığı gibi ve aynı kextleri yükledim. Wi-Fi kartlarımız da aynıymış.
Ancak yine çalışmadı ve hackintooldaeksik kurulmuş gözüküyor
ASRock-Z390-Phantom-ITX-OpenCore-Hackintosh-BigSur/README_en.md at main · seanzhang98/ASRock-Z390-Phantom-ITX-OpenCore-Hackintosh-BigSur
Asrock Z390 phantom gaming itx ac Hackintosh OpenCore EFI 华擎 Z390 幻影电竞 itx 黑苹果 OC EFI 🍎 🎮 Big Sur - seanzhang98/ASRock-Z390-Phantom-ITX-OpenCore-Hackintosh-BigSur
buradaki efi ile kurulumu tamamladım. Wifi ve Bluetoothumu tanımlı çalışmadı. İçindeki kextler şu şekilde;
Bir ihtimal kurulum sırasında kart yerine tam oturmamış olabilir. Şimdi oturduğundan emin oldum ve windowsta kontrol ettim çalışıyor.
Sanırım bu marka model tak çalıştır, ayrı bir kext'e ihtiyaç duymuyor ki efi'i paylaşan da içine bir kext koymamış.
Şimdi nasıl aktif edebilirim. RehabMan'in github'ındaki kextler inmiyor, elinde olan varsa paylaşabilir mi ve kextleri direk efi'e mi kopyalamalıyım, library'e mi yoksa hackintolla mı sürüklemeliyim?
https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-fake-pci-id/downloads/
FakePCIID de indirilemiyor, Paylaşırsanız sevinirim.
Arşivden buldum kextleri buraya yükledim başka ne yapmam gerekiyor?
-------------------------------
Son olarak yukarıdaki videoda anlatıldığı gibi ve aynı kextleri yükledim. Wi-Fi kartlarımız da aynıymış.
Ancak yine çalışmadı ve hackintooldaeksik kurulmuş gözüküyor
Son düzenleme: