evet windows üzerinden 2 adet imaj indirdim osxinfo rehberinden belki yanlış versiyondur diye ama ikiside çalışmadı
sonoma ve Sequoia indirmiştim ikisindede aynı sorunu yaşadım zipden çıkardım raw olarak denedim ekstra olarak belirteyim
Şu ana kadar bir çok indiren ve Usb'ye yazdıran var. Hiç kimse böyle bir sorundan söz etmedi ki bu imajları ben birden çok yazdırdım Balena ile sorun olmadı.
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
Zaten uygulamanın seçimde tepki vermediğini yazmışsınız.
En azından seçim için yol gösterme penceresi açılmalı.
Şu ana kadar bir çok indiren ve Usb'ye yazdıran var. Hiç kimse böyle bir sorundan söz etmedi ki bu imajları ben birden çok yazdırdım Balena ile sorun olmadı.
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
Zaten uygulamanın seçimde tepki vermediğini yazmışsınız.
En azından seçim için yol gösterme penceresi açılmalı.
raw dosyasını seçtikten sonra doğal olarak gri oluyor buton ama flashda seçemiyorum o da gri oluyor gerçekten sadece benim başıma gelmiş bu olay bütün forumu dolaştım az önce silip yükledim fakat nafile oldu şimdi eski sürümlerini denemeye çalışıcam githubdan indirip
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.