1. Adım Sitenizdeki Big Sur kurulum imajında bulunan Sandy Bridge (masaüstü) ismli plist dosyasını config olarak değiştirip videolarınız yardımıyla bilgisayara Big Sur yüklemeyi başardım.
2. Adım flashsız boot işlemlerini sorunsuz gerçekleştirdim.
3. Adım olan ekran kartı tanıtmada tıkanıp kaldım uyumlu ekran kartını bulamıyorum format işlemine başlamadan önce işlemci modeline bakmıştım Sandy Bridge yazıyor ancak Hackintool/ Yama/ Intel Modeli seçeneğinde Sandy Birdge seçiliyken hiçbir Platform Kimliği bulunmuyor maalesef diğer Intel Modeli Ivy Birdge seçenekleri ile HD Graphics 2500 ve 4000 ile denemeler yaptım ama sonuç alamadım. Şuan ilk kurulumdaki config dosyası ile duruyor bu işlemi atlayıp başka yükleme yapmak istemediğim için size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden formda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. İyi çalışmalar.
2. Adım flashsız boot işlemlerini sorunsuz gerçekleştirdim.
3. Adım olan ekran kartı tanıtmada tıkanıp kaldım uyumlu ekran kartını bulamıyorum format işlemine başlamadan önce işlemci modeline bakmıştım Sandy Bridge yazıyor ancak Hackintool/ Yama/ Intel Modeli seçeneğinde Sandy Birdge seçiliyken hiçbir Platform Kimliği bulunmuyor maalesef diğer Intel Modeli Ivy Birdge seçenekleri ile HD Graphics 2500 ve 4000 ile denemeler yaptım ama sonuç alamadım. Şuan ilk kurulumdaki config dosyası ile duruyor bu işlemi atlayıp başka yükleme yapmak istemediğim için size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden formda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. İyi çalışmalar.
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- Asus H110M-K
- İşlemci Modeli
- Intel® Core™ i3-6100 - Skylake-S
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 530
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC887 - Intel Skylake HDMI
- Ağ Aygıtları
- Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111)
- Disk ve RAM
- KINGSTON SUV300S37A120G (120 GB, SATA-III) - WDC WD10EZEX-21M2NA0 (1 TB, 7200 RPM, SATA-III) - Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz DDR4