ÇÖZÜLDÜ Big Sur + Windows + Linux Kurulum Sonrası Opencore Açılmıyor

Dorukkuzey

JEDI
12 Kas 2017
209
49
271
Merhaba, Kaos hocamızın Big Sur kurulum adlı rehberinden aynı diske Big Sur, Windows ve Ubuntu kurulumu yapıyorum. Ubuntu kurulumu yapana kadar herşey stabil çalışıyor. Fakat Ubuntu yu kurup yeniden başlat dedikten sonra direk Ubuntu nun Boot ekranı geliyor ve sadece Ubuntu ve Windows Boot seçenekleri çıkıyor. Yani Opencore yok. Yardımınızı rica ediyorum.

BootLoader
OpenCore 1.0.6
Anakart Modeli
Aus Prime H510M-E
İşlemci Modeli
Intel i5 10400
Grafik Kartı
Amd RX 590
Ağ Aygıtları
Fenvi T919 1750Mbps Pci Card
Disk ve RAM
240 gb m.2 ssd & 16 gb Ddr4

zeki43

APPRENTICE
4 Eyl 2021
9
4
21
Merhaba, Kaos hocamızın Big Sur kurulum adlı rehberinden aynı diske Big Sur, Windows ve Ubuntu kurulumu yapıyorum. Ubuntu kurulumu yapana kadar herşey stabil çalışıyor. Fakat Ubuntu yu kurup yeniden başlat dedikten sonra direk Ubuntu nun Boot ekranı geliyor ve sadece Ubuntu ve Windows Boot seçenekleri çıkıyor. Yani Opencore yok. Yardımınızı rica ediyorum.
Sana tavsiyem EasyUefi full sürümünü kur Onunla dual boot yapabilirsin.
Bende mevcut.Zor değil kolay.
EasyUefi programını defalarca denedim açılış sorununu çözer.Nasıl yapacağını bilirsen kolay. Efi yedeğini de alabilirsin.

Dorukkuzey

JEDI
12 Kas 2017
209
49
271

EasyUefi programını defalarca denedim açılış sorununu çözer.Nasıl yapacağını bilirsen kolay. Efi yedeğini de alabilirsin.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. EasyUefi kullandım daha önce, başarılı bir uygulama. Ben Opencore ile açılsın istiyordum aslında. Gerçi temiz kurulum yaptım tekrardan ve Ubuntu dan vazgeçtim. Tekrardan teşekkür ederim yardımın için.

BootLoader
OpenCore 1.0.6
Anakart Modeli
Aus Prime H510M-E
İşlemci Modeli
Intel i5 10400
Grafik Kartı
Amd RX 590
Ağ Aygıtları
Fenvi T919 1750Mbps Pci Card
Disk ve RAM
240 gb m.2 ssd & 16 gb Ddr4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler