Merhabalar, 256GB'lık diskimde Windows, 60GB'lık diskimde ise macOS vardı. BİOS'umu F51e'ye güncelledim, anakartım Gigabyte B450 Gaming X. Sorunum şu; Sistemde tek boot diski 60GB'lık disk olarak görünüyor fakat bu disk macOS olarak değil Windows olarak görünüyor. Belki bir sorun olmuştur dedim ve 60GB'lık diski çıkarttım ve bu sefer Windows ta açılmadı.
Olay tam olarak anlattığım gibi, kontrol ettim Windows diskimin EFİ bölümü silinmiş, macOS diskimin EFİ bölümü silinmemiş fakat içinde Windows Boot dosyaları var.
---------
Windows diskime EFİ bölümü açtım ve EFİ bölümündeki dosyaları zor da olsa kopyalamayı başardım. Bu şekilde sorunum çözülmüş oldu fakat neden olduğunu hâla anlayamıyorum.
Olay tam olarak anlattığım gibi, kontrol ettim Windows diskimin EFİ bölümü silinmiş, macOS diskimin EFİ bölümü silinmemiş fakat içinde Windows Boot dosyaları var.
---------
Windows diskime EFİ bölümü açtım ve EFİ bölümündeki dosyaları zor da olsa kopyalamayı başardım. Bu şekilde sorunum çözülmüş oldu fakat neden olduğunu hâla anlayamıyorum.
Son düzenleme: